2012-08-08 01:44:30
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ (3-3)
Μπορεί ο Ολυμπιακός στο πρώτο και τελευταίο του φιλικό στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του να αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την Μάλαγα, ωστόσο άφησε πολλές υποσχέσεις για τις επίσημες διοργανώσεις.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν πως βρίσκουν τα πατήματά τους σιγά σιγά και χημεία μέσα στο γήπεδο, αν και στην αμυντική λειτουργία θα πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα και μάλιστα άμεσα. Πολλές οι δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα από Ζαρντίμ, κάτι που φυσικά επηρεάζει την ομαλή λειτουργεία της ομάδας αλλά το πρόβλημα σε ότι και αν δοκίμασε ο Πορτογάλος είναι στην άμυνα... Η επίθεση αντίθετα "πετάει φωτιές" και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον σε όλα τα επίπεδα.

Ας δούμε και τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Μέγιερι:

Δεν μπορούσε να αντιδράσει στην φάση με τον Παπάζογλου και δεν ευθύνεται σε κάποιο από τα τρία γκολ, αν και σήμερα ήταν λίγο ασταθής και στις εξόδους του αλλά και στις αντιδράσεις του. Παρόλα αυτά είχε και κάποιες σημαντικές επεμβάσεις.


Μανιάτης:

Ο συνηθισμένος πολύ καλός Μανιάτης με καλή πίεση στον χώρο του κέντρου, παρά το γεγονός ότι δεν του βγήκαν οι επιθετικές προσπάθειες, έτρεξε και για τον Φέισα Παπάζογλου:

Μετά το αυτογκόλ, που μπήκε και πολύ νωρίς, έκανε μερικά ακόμα “τσαφ” δείγμα της ασυνεννοησίας και της έλλειψης πείρας.

Φέισα:

Δεν μπόρεσε να δώσει ρυθμό στην ομάδα, αφού μετά το μεγάλο διάστημα απουσίας του, χρειάζεται χρόνο και τη μπάλα να περνάει περισσότερο από τα πόδια του. Κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά...

Μήτρογλου:

Πολύ κέφι και πολύ κίνηση, δείχενι ότι με την επιστροφή του στην ομάδα είναι αποφασισμένος να μείνει και να διαπρέψει. Βρισσκόταν μέσα σε όλες τις φάσεις και τελικά αποζημειώθηκε με 2 γκολ και ατελείωτο κυνηγητό όλων των φάσεων.

Φετφατζίδης:

Δεν είχε συνέχεια η πολύ καλή του παρουσία στο προηγούμενο παιχνίδι. Τα στημένα του πάντως ήταν υποδειγματικά.

Χολέμπας:

Δυνατός στο κομμάτι άμυνα αλλά δεν του... "βγήκαν" οι επιθετικές προσπάθειες ή δεν τις κυνήγησε και πολύ.

Σιόβας:

Με μία σημαντική ολιγωρία την οποία διόρθωσε ο Παπάζογλου, φαινόταν ότι είχε τρακ στην "πρώτη" του στο Καραϊσκάκη. Πάντως, στα στημένα πήρε δύο κεφαλιές και η μία θα μπορούσε να καταλήξει σε γκολ. Είχε καλές προωθήσεις και όσο περνούσε ο χρόνος κέρδιζε αυτοπεποίθηση και γινόταν καλύτερος.

Τάτος:

Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί όπως άλλες φορές στον ρόλο του επιτελικού, ίσως από άγχος και αυτός. Πάντως εχε στο ενεργητικό του μία καλή φάση βρίσκοντας το κεφάλι του Μήτρογλου.

Τοροσίδης:

Το πάλεψε επιθετικά, χωρίς προβλήματα ανασταλτικά. Κατά τα άλλα... αυτα!

Αμπντούν:

Απελευθερωμένος, ορεξάτος και πατώντας γερά στο γήπεδο ήταν ουσιαστικός στο δημιουργικό κομμάτι και έβγαλε την καταπληκτική ασίστ στο δεύτερο γκολ.

Λυκογιάννης:

Σε καλή κατάσταση, συνεχίζει δυναμικά και έβγαλε την ασίστ στον Μήτρογλου για το πρώτο γκολ. Θετικότατος στο αριστερό άκρο.

Ιμπαγάσα:

Κλασσικά η διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι. Με αφετηρία δική του πάσα άρχισε το δεύτερο γκολ. Δίκαια ο... "εγκέφαλος" του Θρύλου.

Μανωλάς:

Όταν πρωτοεμφανιζόμενος αμυντικός σκοράρει μπροστά στον ερυθρόλευκο, τότε η παρουσία του κρίνεται επιτυχημένη. Ιδανικό ξεκίνημα για αυτόν, ενώ ήταν απλά θετικός στο αμυντικό κομμάτι, με κάποιες καλές ενέργεις στο ενεργητικό του.

Βλαχοδήμος:

Έχει το άγχος να αποδείξει τις τεχνικές του αρετές και του βγαίνει αρνητικά στο γήπεδο. Χρειάζεται δουλειά για να μπει στο πνεύμα της ομάδας.

Πάντελιτς:

Θετικός για όσο αγωνίστηκε σε θέση φορ.

Τζιμπούρ:

Ο γνωστός Αλγερινός με τα καλά του και τα ...τρελά του. Θα μπορούσε να είχε χριστεί και σκόρερ, αλλά σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες.

Μοντέστο:

Αρνητικός ως δεξί μπακ στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ