2012-08-08 18:01:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Πιάστηκε ο «υδραυλικός»…
Εξαπατούσε πολίτες με την υπόσχεση για προμήθεια φτηνών υλικών και κλιματιστικών.

Επτά περιπτώσεις εξαπάτησης ατόμων που είχαν γίνει στην Πάτρα τις προηγούμενες ημέρες με πρωταγωνιστή έναν 34χρονο έλληνα εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια της Πάτρας

Ο 34χρονος προσποιούμενος τον έμπορο υδραυλικών ειδών και τον πωλητή κλιματιστικών μηχανημάτων, αποσπούσε χρήματα από πολίτες ως προκαταβολή για επικείμενες αγορές τους.

Αναλυτικότερα:

Στις 3 Ιουνίου ο 34χρονος μετέβη σε πολυκατοικία στη Πάτρα όπου έπεισε πέντε συνολικά ενοίκους να του παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 1200 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά 16 κλιματιστικών μηχανημάτων.

Είχε προηγηθεί στον Απρίλιο η εξαπάτηση στο Βασιλικό Αχαϊας 48χρονης την οποία έπεισε πως θα την προμήθευε υδραυλικά υλικά σε τιμή χαμηλότερη από αυτή του εμπορίου αποσπώντας της το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ ως προκαταβολή.

Το ίδιο διάστημα στην Οβρυα, της Πάτρας, επίσης με την μέθοδο - της πώλησης υδραυλικών υλικών σε τιμή χαμηλότερη του εμπορίου – απέσπασε από 34χρονο το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ ως προκαταβολή.

Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παράνομες ενέργειες συνεχίζονται.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H συνέντευξη Δώνη live
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H συνέντευξη Δώνη live
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ