2012-08-08 18:24:27
Φωτογραφία για Διευρύνεται το προβάδισμα Ομπάμα έναντι Ρόμνι παρά την απαισιοδοξία των Αμερικανών
Όλο και πιο απαισιόδοξοι εμφανίζονται οι Αμερικανοί για το μέλλον και την πορεία της χώρας εντούτοις δεν «τιμωρούν» τον Δημοκρατικό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διευρύνει ελαφρά το προβάδισμά του έναντι του Μιτ Ρόμνι, όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos για το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.Σχεδόν τα δύο τρίτα των Αμερικανών θεωρούν ότι η χώρα οδεύει προς λανθασμένη κατεύθυνση. Μόνο το 31% θεωρεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κινούνται προς το σωστό δρόμο -το χαμηλότερο ποσοστό από το Δεκέμβριο του 2011.

Πάντως, το προβάδισμα του Μπαράκ Ομπάμα έναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του Μιτ Ρόμνι διευρύνεται συγκριτικά με τον Ιούλιο, με το 49% των ερωτηθέντων να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον νυν πρόεδρο έναντι 42% που στηρίζει τον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης.

Και σε αντίθεση με τα δημοσκοπικά ευρήματα του Ιουλίου, οι περισσότεροι ψηφοφόροι θεωρούν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ισχυρότερος έναντι του Μιτ Ρόμνει στους τομείς του φορολογικού, των θέσεων εργασίας και της οικονομίας.
in.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ