2012-08-08 19:03:04
Φωτογραφία για Δανεικό τον Σαπάτα πήρε η Μίλαν
Ο Κριστιάν Σαπάτα θα είναι τελικά ο παίκτης που θα ενισχύσει τη Μίλαν στο κέντρο της άμυνας, με τους "ροσονέρι" να τον αποκτούν με τη μορφή δανεισμού από τη Βιγιαρεάλ. Διαβάστε το story.

Μετά το "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις με την Μονπελιέ για τον Μαπού Γιανγκά-Μπιβά, η Μίλαν στράφηκε σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας (επιτακτική η ανάγκη απόκτησης στόπερ μετά την πώληση του Τιάγκο Σίλβα) και τελικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρήκε τον "εκλεκτό".

Ο λόγος για τον πρώην γνώριμο των Ιταλών από την παρουσία του στην Ουντινέζε, Κριστιάν Σαπάτα, με τους Μιλανέζους να έρχονται σε συμφωνία με τη Βιγιαρέαλ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το ιταλικό "Sky Sport 24", ο 26άχρονος Κολομβιανός πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις στο Μιλανέλο το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ η Μίλαν επισημοποίησε την ολοκλήρωση της μεταγραφής μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην ιστοσελίδα της (17:25 τοπική ώρα).

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Κολομβιανού θα είναι διάρκειας ενός έτους, με την Μίλαν να τον αποκτάει με τη μορφή δανεισμού από το "κίτρινο υποβρύχιο", έχοντας την οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή:sport24.gr
D
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ