2012-08-08 20:25:08
Φωτογραφία για Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ... «ΚΟΠΗΚΕ» Ο ΚΑΝΟΥ
Ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει δεν προχωράει την υπόθεση του Κανού για την άμυνά του και στρέφεται άμεσα στις άλλες λύσεις από τη λίστα του.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα και για τον λόγο αυτό στο Λιμάνι μπαίνουν σε διαδικασία να εξετάσουν άλλες λύσεις για την κάλυψη του κέντρου της άμυνας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Βραζιλιάνος δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού και στον Ολυμπιακό εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητές του, αλλά αυτό που προέκυψε από τον έλεγχο που του έγινε, από το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων, είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα ενός-δύο μηνών, προκειμένου να είναι έτοιμος και να μπορεί πραγματικά να βοηθήσει, παίζοντας ως βασικός.

Χρονικό περιθώριο που οι ερυθρόλευκοι δεν διαθέτουν αυτή τη στιγμή, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να είναι τραυματίας και να μην μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Για τον λόγο αυτό στον Ολυμπιακό αφήνουν την περίπτωση του Κανού και στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες λύσεις.

Μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα, ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξουν νεότερα για την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, που «καίει» τους νταμπλούχους Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δικαίωση Νο.1 για Ισπανία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δικαίωση Νο.1 για Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ