2012-08-08 22:06:06
Φωτογραφία για Το Ίντερνετ θα φέρει το τέλος της ανθρωπότητας!
Οι διαδικτυακές τηλεοπτικές σειρές (web series) έχουν εμφανιστεί εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια που να σημειώσει μεγάλη επιτυχία ώστε να «απειλήσει» το μέλλον τον σειρών της τηλεόρασης. Βέβαια σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό παίζει και το γεγονός ότι τα επεισόδια των διαδικτυακών σειρών είναι μικρού μήκους.

Παρόλα αυτά, όλο και περισσότερο αυξάνεται το ενδιαφέρον γνωστών ονομάτων της κινηματογραφικής βιομηχανίας να ασχοληθούν με αυτό το χώρο, όπως ο Τομ Χανκς, ο οποίος αποτελεί βασικό συντελεστή και δανείζει τη φωνή του στο «Electric City», μιας animated σειράς επιστημονικής φαντασίας και ο Ντόνι Ζουίκερ, δημιουργός του «Cybergeddon», μία διαδικτυακή ταινία.

Την είσοδό της, λοιπόν, κάνει στο χώρο και μια καινούρια διαδικτυακή σειρά, με το όνομα «Η+ The Digital Series», η οποία παρουσιάζει ένα κοντινό μέλλον στο οποίο οι άνθρωποι συνδέονται στο Ίντερνετ όχι χρησιμοποιώντας υπολογιστές, tablets, smartphones κ.λ.π, αλλά μέσω εγκεφαλικών εμφυτευμάτων, που διευκολύνουν δραματικά την πρόσβαση, καθώς συνδέονται άμεσα με το ανθρώπινο νευρικό σύστημα
. Έτσι οι χρήστες θα μπαίνουν στο διαδίκτυο κάνοντας κάποιες κινήσεις με τα χέρια τους στον αέρα και κάποια στιγμή σημειώνεται ένα τεχνικό πρόβλημα, το οποίο κάνει τους εγκεφάλους αυτών που φέρουν τέτοιου είδους εμφυτεύματα να πάψουν να λειτουργούν.

Δημιουργός της σειράς αυτής είναι ο Μπράιαν Σίνγκερ. Η σειρά θα αποτελείται από 48 επεισόδια διαρκείας 3-6 λεπτών και θα προβάλλεται από το YouTube από σήμερα, Τετάρτη 8 Αυγούστου. Τα επεισόδια θα μπορούν μάλιστα να «κατεβάζουν» όσοι είναι συνδρομητές στο κανάλι HplusDigitalSeries
protothema
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ