2012-08-09 23:33:26
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΔΟ : ΕΓΩ ΠΑΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
Τρελαμένος με τον Ολυμπιακό ο Μασάδο, πήγε, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", στον πρόεδρο της Τουλούζ και του εξήγησε ότι ή θα παίξει στο «Καραϊσκάκη» ή θα το... κόψει!

Ο Μασάδο έχει ακούσει τόσα καλά από τον Μιραλάς για τον Θρύλο και διαπίστωσε πόσο πολύ ήθελε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τον κάνει ηγέτη του κέντρου της ομάδας του, που σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε τρελαθεί με την εξήγηση που του έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Πήγε λοιπόν στον πρόεδρο της Τουλούζ και του εξήγησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει στον νταμπλούχο Ελλάδας «Εγώ θα παίξω στον Ολυμπιακό. Τέρμα και τελείωσε. Με θέλουν πολύ, με έχουν κάνει να νιώσω ότι σε αυτή την ομάδα θα κάνω μεγάλη καριέρα», είναι σε ελεύθερη μετάφραση τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Μασάδο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας.

Στα λόγια του Μασάδο προστέθηκε και η κίνηση Μαρινάκη να δώσει ντούκου τα λεφτά και όχι με δόσεις, όπως έκαναν οι Ρώσοι της Ντιναμό,και η μεταγραφή έδεσε. Ετσι ο Ολυμπιακός βάζει στο ρόστερ του έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, έναν τεχνίτη μέσο που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους ερυθρόλευκους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ