2012-08-10 19:33:04
Φωτογραφία για Εκστρατεία ανταλλαγής τουριστών με μήνυμα Το νερό μας ενώνει
Εκστρατεία ανταλλαγής τουριστών μεταξύ Κροατίας και Ουγγαρίας, με κεντρικό μήνυμα «Το νερό μας ενώνει», θα πραγματοποιηθεί από 13 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου.

Στόχος της τουριστικής εκστρατείας είναι η ενθάρρυνση Κροατών να ταξιδεύουν στην Ουγγαρία και Ούγγρων στην Κροατία, η αξιοποίηση των σχέσεων καλής γειτονίας για την προστασία της Αδριατικής Θάλασσας, καθώς και των πλούσιων θερμών πηγών που έχει η Ουγγαρία.

«Η Ουγγαρία με τους 300.000 τουρίστες που επισκέπτονται ετησίως την Κροατία θέλει να βοηθήσει στη διατήρηση της καθαρότητας της Αδριατικής Θάλασσας. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους Κροάτες φίλους για τις δικές μας πλούσιες προσφορές ευεξίας» ανέφερε ο αναπληρωτής γραμματέας Εξωτερικών Υποθέσεων Λέβεντε Μάγκιαρ στη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση της εκστρατείας σε ξενοδοχείο του Ζάγκρεμπ.

Η Κροατία και η Ουγγαρία ενισχύουν την οικονομική συνεργασία και οι λαοί εμβαθύνουν τις μεταξύ τους σχέσεις χρησιμοποιώντας το νερό, το οποίο κυριολεκτικά μέσω του ποταμού Ντράβα, συνδέει τις δύο γειτονικές χώρες με τη μακρόχρονη κοινή ιστορία, υπογράμμισε.


Πέρσι την Κροατία επισκέφθηκαν 328.000 Ούγγροι και πραγματοποίησαν 1,75 εκ. διανυκτερεύσεις και την Ουγγαρία μόνον 30.000 Κροάτες τουρίστες, οι οποίοι κατά μέσο όρο έμειναν στη χώρα για δύο νύχτες, τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας 40.000 Ούγγροι θα επισκεφθούν την Κροατία. Στη συνοριακή διάβαση Γκόριτσαν-Λέτενιε θα λάβουν το αποκαλούμενο «διπλωματικό διαβατήριο», δηλαδή διαφημιστικό υλικό στις δύο γλώσσες για τον τουρισμό ευεξίας στην Ουγγαρία και κατά την άφιξή τους στην Κροατία θα μεταφέρουν τις πληροφορίες στους οικοδεσπότες.

Στο διαφημιστικό υλικό συμπεριλαμβάνονται και εκπτωτικά κουπόνια για διαμονή σε 21 ξενοδοχεία της Ουγγαρίας και μπουκαλάκια με ιαματικό νερό από τις πηγές Σέτσενι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κατασκοπεία την Κυριακή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κατασκοπεία την Κυριακή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ