2012-08-12 13:21:03
Φωτογραφία για Μνημόσυνο για το παλικάρι, που δολοφονήθηκε, επειδή μιλούσε ελληνικά!
Η οικογένεια του Αριστοτέλη Γκούμα, του παλικαριού που δολοφονήθηκε πριν δύο χρόνια στη Χειμάρρα, γιατί μιλούσε ελληνικά, έκανε μνημόσυνο στο ναό... των Αγίων Πάντων. Συμμετείχαν πρόσωπα και οργανώσεις από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων ο πρώην βουλευτής Ευγένιος Χαϊτίδης. 

Να σημειωθεί ότι από τότε μέχρι σήμερα έχουν προκύψει παρατράγουδα τόσο με τη δίκη των υπεύθυνων, όσο και με την προτομή του αδικοχαμένου νέου. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι τρεις Αλβανοί -κάτοικοι Αυλώνας- πλησίασαν σε ανύποπτη στιγμή τον άτυχο 35χρονο Έλληνα και του ζήτησαν να σταματήσει να μιλάει ελληνικά. Ο 35χρονος αρνήθηκε και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με αποτέλεσμα οι άνδρες να λογομαχήσουν και να πιαστούν στα χέρια. 

Λίγο μετά, ο 35χρονος έφυγε τρέχοντας από το σημείο, προκειμένου να κρυφθεί και να γλιτώσει από τη μανία των τριών δραστών. Οι τρεις Αλβανοί, όμως, αποφάσισαν ότι η «βεντέτα» δεν είχε τελειώσει και άρχισαν να αναζητούν τον 35χρονο Έλληνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τελικά τον εντόπισαν και τον σκότωσαν. Οι δράστες, από την άλλη, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αρχές υποστήριξαν ότι δεν τον δολοφόνησαν και πως ο θάνατος του 35χρονου οφείλεται σε ατύχημα.
katoci.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ