2012-08-12 19:08:24
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ Ο ΡΙΞΠΟΥΝ
Ένας... παλιός γνώριμος επέστρεψε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη τις τελευταίες δύο ημέρες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Ο λόγος για τον Ντιμίτρι Ρίξπουν, ο ποδοσφαιριστής που δοκιμαζόταν από τον επικεφαλής της ακαδημίας και τεχνικό των Νέων, Μπερντ Στορκ. Ο Γερμανός κόουτς των «ερυθρόλευκων» είχε φέρει τον νεαρό παίκτη στο Ρέντη μία εβδομάδα προτού αναχωρήσουν οι πιτσιρικάδες για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, στα Χάνια του Πηλίου. Ο 18χρονος μέσος δεν είχε δείξει κάτι το ιδιαίτερο και η τελευταία του παρουσία σε προπόνηση των Πειραιωτών ήταν στα τεστ φυσικής αντοχής που είχαν γίνει στο ΟΑΚΑ.

Την αμέσως επόμενη ημέρα οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για το Πήλιο, χωρίς όμως τον Ντιμίτρι Ρίξπουν. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δεν ακολούθησε την αποστολή των μικρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οπότε όλοι είχαν θεωρήσει ότι απορρίφθηκε και δεν θα συνέχιζε τις προπονήσεις των Νέων του Ολυμπιακού
. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως τα δεδομένα άλλαξαν και ο παίκτης επέστρεψε και πάλι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Προπονείται ξανά με το τμήμα κάτω των 20 ετών του Θρύλου και για το μέλλον του αυτός ο οποίος θα αποφασίσει είναι ο τεχνικός των Νέων, Μπερντ Στορκ. Άλλωστε ο Ρίξπουν αποτελεί προσωπική επιλογή του Γερμανού κόουτς και όπως φαίνεται τον γνωρίζει καλά τον παίκτη.

Όπως και να έχει πάντως, ο Ντιμίτρι Ρίξπουν είναι και πάλι στο Ρέντη και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται να αποκτηθεί ο παίκτης, από τη στιγμή που γύρισε και πάλι στην Ελλάδα και προπονείται με τους «ερυθρόλευκους».

Πήρε μέρος και στο φιλικό

Ο Ντιμίτρι Ρίξπουν πήρε μέρος και στη φιλική αναμέτρηση των Νέων του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα εκτός έδρας. Ο Γερμανός μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο για κάποια λεπτά, χωρίς όμως να προλάβει να δείξει πολλά πράγματα. Αυτό που φάνηκε πάντως είναι πως το παιδί έχει δυνατό σώμα και δεν φοβόταν να βάλει το πόδι του στις κόντρες. Να σημειωθεί πως όταν μπήκε αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό, ουσιαστικά ως οργανωτής.

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό που έλαβε μέρος ο Ρίξπουν, καθώς είχε παίξει και στο πρώτο τεστ που είχε γίνει στο Ρέντη μεταξύ Νέων και Εφήβων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ