2012-08-12 19:19:03
Φωτογραφία για Τι ετοιμάζει με τον Μάθιου Μακ Κόναχι η Χριστίνα Αλούπη;
Ετοιμάζει τη βαλίτσα της επιστροφής στο Λος Αντζελες η Χριστίνα Αλούπη για να κυνηγήσει το όνειρο! Η όμορφη παρουσιάστρια αυτό το διάστημα ξεκουράζεται κοντά στην οικογένειά της στο εξοχικό τους σπίτι στη Χαλκιδική, ωστόσο κάνει σχέδια για... το μέλλον, αφού γι’ αυτήν ξεκινάει περίοδος σκληρής δουλειάς.

Η Ελληνίδα καλλονή μίλησε στην «Espresso» για τα πλάνα της στην Πόλη των Αγγέλων, αλλά και για την επικείμενη οντισιόν από την οποία θα περάσει για την καινούργια ταινία του Χόλιγουντ με πρωταγωνιστές τον Βινς Βον και τον Μάθιου Μακ Κόναχι. «Θέλω φέτος να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου σε μεγάλες παραγωγές. Ηδη ο ατζέντης μου μου έχει κλείσει κάποιες οντισιόν και βλέπουμε» λέει η Χριστίνα Αλούπη, η οποία μέχρι και τις 18 Αυγούστου θα χαίρεται τις ομορφιές της Ελλάδας στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής: «Κάνω διακοπές στη Σάνη, όπου έχουμε εξοχικό. Φέτος είχα την ανάγκη να κάνω διακοπές μαζί με τους δικούς μου και μαζί με παιδικές μου φίλες. 


Μου έλειψε πολύ η οικογένειά μου» τονίζει η Χριστίνα, η οποία τα τελευταία δυόμισι χρόνια λείπει από την Ελλάδα: «Εφυγα από την Ελλάδα για να σπουδάσω υποκριτική στην Αμερική. Τελικά κατάφερα να πάρω το πτυχίο μου κι έχω παίξει ήδη σε δύο ταινίες στην Αμερική κάνοντας μικρούς ρόλους».

Παράλληλα, η Χριστίνα Αλούπη εργάζεται για το ελληνοαμερικανικό «Greek Reporter» και, όπως μας είπε, έχει στα σκαριά και συνεργασία σε δημοσιογραφικό επίπεδο με την Ελλάδα: «Εχει γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ξέρω αν θα υλοποιηθεί. Το σίγουρο είναι πως αν τελικά γίνει, θα δουλεύω γι’ αυτό από την Αμερική».

Αν και φαίνεται πως τα πηγαίνει αρκετά καλά στην Αμερική, δεν σκέφτεται να ζήσει για πάντα εκεί: «Τελικά είμαι πολύ Ελληνίδα. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου για πάντα εκεί. Μόλις συλλέξω όσες εμπειρίες θέλω θα γυρίσω πίσω σίγουρα».
entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ