2012-08-13 02:48:03
Φωτογραφία για Φοβήθηκε τα πρόστιμα για τους αιώνιους φοιτητές και πήρε πτυχίο έπειτα από 23 χρόνια!
Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός λαός μας και, ως συνήθως, έχει δίκιο Η περίπτωση του Λεωνίδα Μέλλιου από τα Τρίκαλα είναι χαρακτηριστική. Φοβήθηκε τα δίδακτρα και πήρε πτυχίο έπειτα από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια!

Ναι, είναι αλήθεια.. Τόσο χρειάστηκε ο «αιώνιος φοιτητής» για να ολοκληρώσει τις σπουδές τους και να πάρει το πτυχίο από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο κ. Μέλλιος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους μετέβη πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και έβαλε επιτέλους τέλος στην 23χρονη φοιτητική καριέρα του. Παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας και έλαβε το πολυπόθητο πτυχίο του. Ετσι πρόλαβε και την… τρόικα που ζητάει δίδακτρα για τους «αιώνιους φοιτητές».

«Από το 2008 μας είχαν προειδοποιήσει πως όσοι δεν πάρουν πτυχίο μέχρι το τέλος του 2012, θα χάσουν την ευκαιρία» ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Ετσι έβαλα τα δυνατά μου, έδωσα τα μαθήματα που χρωστούσα και τελικώς το πήρα». Ο κ. Μέλλιος είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας στην πεζογέφυρα Κουτσομυλίων Τρικάλων και, όπως είπε, δεν έχει αποφασίσει ακόμη ούτε για το σχέδιο της κορνίζας που θα βάλει το πτυχίο του ούτε για το μέρος στην ταβέρνα που θα το τοποθετήσει...
seleo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ