2012-08-13 09:25:07
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΙΛΑΣΙ...
Στον Ολυμπιακό το θέμα που αποτελεί προτεραιότητα πλέον στα μεταγραφικά είναι αυτό του κεντρικού αμυντικού. Ο Πάμπλο Κοντρέρας, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει προβάδισμα σε σχέση με τον Σκιλασί για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Τα δημοσιεύματα από την Χιλή μάλιστα, φέρνουν τον Πάμπλο Κοντρέρας ήδη νικητή στην κούρσα με τον Γάλλο αντίπαλό του, αφού τα περισσότερα θεωρούν σίγουρη την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η επιλογή του Κοντρέρας φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αυτή την στιγμή καθώς, εκτός του ότι έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του από τον Σκιλασί, έχει και το μεγάλο πλεονέκτημα ότι γνωρίζει αρκετά καλά την Ελλάδα.

Ο Σκιλασί, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ αλλά και πάλι το κασέ του είναι υψηλότερο από αυτό το Κοντρέρας. Ο Χιλιανός έχει αποδοχές περίπου 400.000 ευρώ με την Κόλο Κόλο να θέλει ως αποζημίωση περίπου 250.000 ευρώ, την στιγμή που ο ανταγωνιστής του θέλει συμβόλαιο της τάξης των 800.000 με 900.000 ευρώ.

Η απόφαση του Ολυμπιακού αναμένεται να ληφθεί σήμερα. Αμφότεροι οι παίκτες θέλουν διετές συμβόλαιο ενώ ο Ολυμπιακός προτείνει συμβόλαιο ενός έτους με αυτόματη ανανέωση για έναν ακόμη κάτω από ορισμένες περιπτώσεις...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ