2012-08-13 11:50:45
Φωτογραφία για Kristen Stewart | Η απιστία της και το σκάνδαλο κατέστρεψαν την καριέρα της
Τα μεγάλα αφεντικά της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ δεν παίρνουν τις αποφάσεις με συναίσθημα. Άρα αν νομίζατε ότι το ηθικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε η Κristen Stewart ανταλλάσοντας καυτά φιλιά με τον παντρεμένο σκηνοθέτη Rupert Sanders, θα άφηνε αδιάφορους τους παραγωγούς, κάνατε λάθος!

Τα τελευταία νέα, όμως, για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε η Stewart δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Χτεσινά δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι η ηθοποιός αποχώρησε από τη ταινία "Cali", στην οποία εδώ και μήνες είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει.

Η ιστοσελίδα "Gossip Cop", μάλιστα, επικαλούμενη πηγές αποκάλυψε ότι η Amber Heart – η νέα σχέση του Johnny Depp- προστέθηκε στο καστ και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκείνη που θα πάρει το ρόλο της. Στη συγκεκριμένη ταινία, με σκηνοθέτη τον Nick Cassavetes, η Stewart θα είχε και χρέη παραγωγού.

Τα δυσάρεστα νέα έρχονται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η 22χρονη ηθοποιός δεν θα παραστεί στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας "On the Road", που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο την επόμενη Πέμπτη.


Στην ταινία η Kristen Stewart υποδύεται την επαναστάτρια Marylou που ακολουθεί δυο φίλους της σ' ένα ερωτικό road trip.

On the road

Απ’ ότι φαίνεται η πρωταγωνίστρια του "Twilight" δεν είναι έτοιμη να δεχτεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην πρεμιέρα και κυρίως να αντιμετωπίσει τους οργισμένους θαυμαστές της ταινίας, τους "Twihards",  που πιθανότατα θα την περίμεναν στο κόκκινο χαλί. Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον της ηθοποιού "είναι πολύ νωρίς ακόμα να εμφανιστεί μπροστά σε δεκάδες φωτογράφους και στον απλό κόσμο, αφού η πρωταγωνίστρια νιώθει ντροπιασμένη με το σκάνδαλο της απιστίας".

Η απουσία της όμως από την πρώτη πρεμιέρα δυσαρέστησε τους παραγωγούς που πόνταραν πολλά στην προώθηση της ταινίας με τις εμφανίσεις της σε κάθε πρεμιέρα της ταινίας σε πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η Kristen, σύμφωνα με τις πηγές του ίδιου site, "είναι τρομοκρατημένη σε σχέση με το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει την κοινή γνώμη και πως θα πείσει τις κινηματογραφικές εταιρίες ότι η συμμετοχή της σε μια ταινία δεν θα επηρεάσει αρνητικά τα εισιτήρια".

Ο χρόνος τελικά θα δείξει πόσο το ερωτικό αυτό στραβοπάτημαθα θα επηρεάσει την καριέρα της, αλλά τα δείγματα μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου θετικά.
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ