2012-08-13 16:09:02
Φωτογραφία για ΖΗΤΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ο ΠΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ... ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
Με επιστολή του προς τη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ζητά την αναβολή της πρεμιέρας στη Λιβαδειά, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το δεύτερο ματς με τη Μάλαγα.

Τα παιχνίδια με την ισπανική ομάδα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ζωτικής σημασίας για τους «πράσινους», αφού αν καταφέρουν να προκριθούν μπαίνουν στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και γεμίζουν τα ταμεία τους!

Έτσι, με επιστολή που υπογράφεται, σύμφωνα πάντα με το σημοσίευμα, από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και αρμόδιο για τέτοια θέματα, Στράτο Σιωπήλη, ο Παναθηναϊκός ζητά από την διοργανώτρια αρχή την αναβολή της πρεμιέρα του στη Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο λόγος φυσικά είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, όπου και θα παίξει τα ρέστα του! Ενδεχόμενη πρόκριση φυσικά είναι θετική για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το λόγο αυτό οι «πράσινοι» περιμένουν από τη Λίγκα να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημά τους.

* Φυσικά, δεν μπορούν να μην αναφέρουν το περυσινό παράδειγμα του Ολυμπιακού όταν η ΕΠΟ είχε αναβάλλει το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ για να διευκολύνει τους ερυθρολεύκους, μόνο που "ξεχνάνε" ότι ήταν οι μόνοι που αντέδρασαν και "φώναζαν" παρόλο που το θέμα δεν τους αφορούσε καθόλου, γιατί πολύ απλά τώρα συμφέρει να... "ξεχνούν"!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζητά αναβολή ο Παναθηναϊκός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζητά αναβολή ο Παναθηναϊκός
Τι Αυγή, τι Χρυσή Αυγή...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι Αυγή, τι Χρυσή Αυγή...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ