2012-08-14 23:32:02
Φωτογραφία για ΝΑ ‘ΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ… ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ…
Οι συνήθεις ύποπτοι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ βγήκαν πάλι με δηλώσεις και ανακοινώσεις για τους καημένους τους μετανάστες και τα πογκρόμ που υφίστανται.

Από κοντά αυτή την φορά και τα ΜΜΕ ώστε να δικαιολογήσουν και οι δημοσιογράφοι τις αριστερές καταβολές και αντανακλαστικά που «επιβάλλεται» να έχουν. Ξαφνικά χάθηκε από το λεξιλόγιό τους ο όρος «λαθρομετανάστης» και μετετράπη σε «οικονομικός μετανάστης». Οι μετανάστες «λάθρο» και μη βαπτίστηκαν λοιπόν εν μία νυκτί συλλήβδην «οικονομικοί μετανάστες».

Αλλά ας γυρίσουμε στα ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.

Δηλώσεις επί δηλώσεων και ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων. Μέγα λάθος! Αφενός scripta manent αφετέρου πλέον λόγω των δυνατοτήτων της τεχνολογίας και verba manent και όχι volant.

Σε ποιους άραγε απευθύνονται; Στην γυναίκα του Μανώλη ή στην μητέρα της Μυρτούς; Ή στις εκατοντάδες γυναίκες, άντρες, μανάδες, πατεράδες, γιαγιάδες, παππούδες, αδερφές, αδερφούς, φίλους, φίλες; Σε ποιους άραγε αναρωτιόμαστε;


Ή μήπως απευθύνονται σε όλους εμάς που από τύχη και μόνον δεν έχουμε υπάρξει θύματα αυτών για τους οποίους τα κόμματα της Αριστεράς ως αυτόκλητοι προστάτες τους κόπτονται;

Ή μήπως τελικά απευθύνονται σε κάποιους στους οποίους και πρέπει να λογοδοτήσουν;

Βγήκε λοιπόν και ο Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κος Βούτσης να προαναγγείλει πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις μεταναστών – θα σας μαλώσω «οικονομικοί μετανάστες» είπαμε – και συμμοριών. Όσο εσείς κε Βούτση και το κόμμα σας και ο αρχηγός σας κος Τσίπρας ανερυθρίαστα και ξετσίπωτα συνεχίζετε να παίρνετε το μέρος των εποικιστών των γειτονιών μας, γεμίζοντας τους απίστευτο θράσος και αίσθημα ασυλίας, όσο βρίσκεστε απέναντι στις τοπικές κοινωνίες και όχι μαζί τους, όσο συνεχίζετε να ενδιαφέρεστε περισσότερο για τους λαθρομετανάστες και όχι για τους νοικοκυραίους, τόσο πιο πιθανή φαντάζει μια κοινωνική σύγκρουση όχι όπως εσείς την περιγράφετε αλλά σίγουρα σύγκρουση. Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν πάει πια άλλο, ότι δεν αντέχουμε άλλο; Έχετε καταντήσει να μιλάτε με τον εαυτό σας και να διαφωνείτε! Κανένας πια δεν σας ακούει παρά μόνον ο κομματικός σας στρατός. Πάσχετε από ιδεοληψίες! Ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν! Εκτός εάν πράγματι έχετε κάπου να λογοδοτήσετε οπότε μιλάμε για κάτι άλλο Όσον αφορά το ΚΚΕ, τι να πούμε μετά και την ανακοίνωσή του ΚΚΕ Πελοποννήσου κατά του δημάρχου Καλαμάτας; Συνεχίζει απλά να μυρικάζει τα ίδια και τα ίδια. Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας στο τέλος «πετάει» και κάτι για ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ… Το παλιό «καλό;» ΚΚΕ.

Αυτά προς το παρόν.

Ελπίζω να ζούμε να τα ξαναπούμε.

Μ.Κ για το eglimatikotita.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΙΚΡΟΣ Ο... 15ος ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΙΚΡΟΣ Ο... 15ος ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ