2012-08-15 19:48:06
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΜΙΡΑΛΑΣ!
Ο Κέβιν Μιραλάς έχει κάνει μεγάλο... «γκελ» και στους οπαδούς της Έβερτον, οι οποίοι επιθυμούν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", την απόκτηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού απο τον Ολυμπιακό.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο, κυρίως κάτω από την είδηση για την επικείμενη συμφωνία του Βέλγου επιθετικού του Ολυμπιακού με τα "ζαχαρωτά", είναι κάτι παραπάνω από κολακευτικά για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή και μερικοί από αυτούς καλούν τον προπονητή της ομάδας να ανάψει το "πράσινο φως"!

«Get him Moyes» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας οπαδός της Άρσεναλ με το όνομα «toffeesboy» ενώ ο «Josh» συμπληρώνει λέγοντας ότι «θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την Έβερτον. Όχι ως προωθημένος επιθετικός αλλά να παίζει στα πλάγια και να μπορεί να προσφέρει ταχύτητα».

Ο «George» αναφέρει... «δεν τον έχω δει να παίζει, αλλά ξέρω ότι είναι πολύ γρήγορος και θα είναι πραγματική απειλή μαζί με τον Νίκιτσα Γέλαβιτς».


Από τη πλευρά του ο «nogz» υπογραμμίζει... «θα ήμουν πολύ χαρούμενος να τον έβλεπα με τη φανέλα της Έβερτον. Είναι γρήγορος, ευέλικτος, στοιχεία που αρέσουν στον Μόγιες».

Μάλιστα ένας οπαδος της Άρσεναλ με το όνομα «liam» δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τροπή των πραγμάτων: «Είμαι λίγο δυσαρεστημένος που δεν παίρνουμε τελικά αυτόν τον παίκτη. Είναι νέος και πολύ ταλαντούχος. Θα ήταν μια πολυ καλή προσθήκη για την Άρσεναλ...» και προς συμμόρφωση κατέληξε:

«Καλή τύχη στην Έβερτον αν και εφόσον τον αποκτήσει τελικά...»

Το καλύτερο το κράτησε ο «Alex» ο οποίος με γλαφυρό τρόπο είπε: «Τον έχω δει να παίζει και... Θεέ μου! Είναι εκπληκτικός παίκτης!»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ