2012-08-17 21:42:53
Φωτογραφία για «Ντόπες» και δοκιμές
Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε την υπέρβαση της πρόκρισης από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δοκίμασε πρόσωπα ενόψει Μάλαγα.

Πριν την πρώτη του εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα, ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε το πρωί στην Παιανία, είδε την προπόνηση και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». «Πετύχαμε τον βασικό στόχο της σεζόν που ήταν η εξασφάλιση της ευρωπαϊκής μας παρουσίας, τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Μάλαγα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πάμε να κάνουμε την υπέρβαση» είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Οι δοκιμές του Φερέιρα

Από κει και πέρα, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δοκίμασε πράγματα. Τόσο στη πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση. Στην άμυνα τα πρόσωπα είναι δεδομένα. Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος και Βύντρα. Βιτόλο στη μεσαία γραμμή με έναν εκ των Μαρίνο ή Κατσουράνη.

Το πρωί μεσοεπιθετικά ο Πορτογάλος είχε στην ίδια ομάδα τους Σισοκό αριστερά, Ζέκα δεξιά, Λάζαρο σε ελεύθερο ρόλο και κορυφή τον Φορναρόλι. Το απόγευμα σε ένα «διπλό» 7 εναντίον επτά, είχε τον Μαυρία αριστέρα, τον Ζέκα δεξιά, τον Σισοκό σε ελεύθερο ρόλο και «φουνταριστό» τον Πετρόπουλο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ