2012-08-18 09:26:03
Φωτογραφία για ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΜΙΡΑΛΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ... ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το ολιγοήμερο ταξίδι του στην Τουρκία, βρίσκεται στην Ελλάδα και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά την εξέλιξη στην υπόθεση Μιραλάς, έδωσε την εντολή στους συνεργάτες του να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς.

Το έργο των ανθρώπων του Ολυμπιακού φυσικά δεν είναι εύκολο αφού πλέον απομένουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Οι ερυθρόλευκοι πάντως έχουν ήδη μια λίστα με παίκτες που εξετάζουν ενώ από τη Δευτέρα (20/8) θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες.

Φυσικά στον Ολυμπιακό δεν γνωρίζουν ακόμα ποιος θα είναι ο εκλεκτός, ωστόσο η πρόθεση που υπάρχει στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας είναι να βρεθεί ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που θα καλύψει επάξια το κενό του Μιραλάς.

Όπως είναι φυσικό ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται είναι, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, αυτή του Έλντερ Μπαρμπόσα της Μπράγκα τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Ο παίκτης της πορτογαλικής ομάδας έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο στην Μπράγκα δεν θα είχαν αντίρρηση στο ενδεχόμενο πώλησής του αφού από τον Ιανουάριο θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει.


Στη λίστα βρίσκεται και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όμως και η περίπτωση του παίκτη της Βόλφσμπουργκ δεν είναι εύκολη και αυτό όχι μόνο λόγω της αρνητικότητας του παίκτη να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και λόγω της τιμής του, αφού η γερμανική ομάδα αξιώνει 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Στον Ολυμπιακό πάντως, σύμφωνα με το "gazzetta.gr", εξετάζουν και το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας με την Βόλφσμπουργκ.

Τις τελευταίες ώρες ακούστηκε και το όνομα του Ρόιστον Ντρέντε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Έβερτον. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό καθώς φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, όμως ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Επίσης στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλα ονόματα όπως αυτά του Τζιοβάνι Ντος Σάντος που παραχωρείται από την Τότεναμ, του Κουαρέσμα που είναι έτοιμος να φύγει από την Μπεσίκτας καθώς και των Γκαέλ Κακουτά της Τσέλσι και Νενέ της Παρί Σεν Ζερμέν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ