2012-08-18 11:05:03
Φωτογραφία για Το πρόγραμμα Σαμαρά σε Βερολίνο και Παρίσι
Ανακοινώθηκε το ακριβές πρόγραμμα των επισκέψεων του Αντώνη Σαμαρά σε Γερμανία και Γαλλία...

Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Βερολίνο στις 24 Αυγούστου και το Παρίσι μία ημέρα μετά, για να συναντήσει την Γερμανίδα Καγκελάριο κα Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο κ. Φρανσουά Ολάντ.

Η συνάντηση με την κα Μέρκελ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Αυγούστου, ώρα 11:45 ενώ με τον κ. Ολάντ το Σάββατο 25 Αυγούστου, ώρα 10:30.

Εν τω μεταξύ, νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου πραγματοποιήθηκε σήμερα για τα μέτρα των 11,6 δισ ευρώ και τις επαφές που θα έχει ο πρωθυπουργός. Οι κ.κ. Στουρνάρας και Σταϊκούρας συζήτησαν για τη διαμόρφωση του πακέτου σε μία από τις τελευταίες συσκέψεις πριν από τις ανακοινώσεις των μέτρων και των επαφών που θα έχει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ανγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ. Στις αρχές της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου.

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών και ο αναπληρωτής υπουργός θα τον συνοδεύσουν στα ταξίδια που θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς σε Βερολίνο και Παρίσι.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ