2012-08-18 11:34:06
Φωτογραφία για ΣΤΙΟΥΑΡΤ : ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ FERRARI Ο ΦΕΤΕΛ
Ο Τζάκι Στιούαρτ τονίζει σε δηλώσεις του πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσει στην Ferrari ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Πολλά σενάρια ακούγονται για τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τη Ferrari ενόψει 2014, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr".

Ο Τζάκι Στιούαρτ όμως θεωρεί πως δεν πρέπει ο Γερμανός πιλότος θα πάει από τώρα στο «Μαρανέλο», γιατί ο Φερνάντο Αλόνσο είναι αρκετά ισχυρός!

«Δεν πιστεύω πως θα έπρεπε να πάει στη Ferrari. Όχι αυτή την περίοδο. Ο Alonso είναι υπερβολικά ισχυρός. Νομίζω ο Ισπανός είναι τόσο ώριμος ως οδηγός, που θα επικρατούσε κάθε teammate, χάρη και στη σχέση που έχει αναπτύξει ήδη με τη Ferrari.

Θα ήταν καλύτερα να περιμένει και να παραμείνει στη Red Bull όπου έχει μία ομάδα ανθρώπων που ξέρει καλά, που τους χρειάζεται και τον χρειάζονται. Δεν θα έσπαγα αυτή τη σχέση αυτή τη περίοδο.

Στη πραγματικότητα, θα περίμενα μέχρι να έρθει πρώτα μία πολύ κακή σεζόν με τη Red Bull προτού σκεφτώ καν να φύγω. Και τότε, κριτήριο θα είναι το ποιος θα μπορεί να μου προσφέρει όσα χρειάζομαι», είπε ο Σκοτσέζος!

Ο Φέτελ κατέκτησε τους παγκόσμιους τίτλους του 2010 και του 2011 αλλά φέτος, είναι στη 3η θέση της βαθμολογίας, στην οποία προηγείται ο Alonso.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ