2012-08-18 21:50:12
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις προθέσεις του Ολυμπιακού να ενισχυθεί ουσιαστικά και άμεσα μετά την πώληση του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον παρουσιάστηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς μέσω μηνύματος, που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.

Αποκαλυπτικός και το κυριότερο πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα προβεί στην καλύτερη δυνατή κίνηση, ώστε να ενισχυθεί άμεσα με παίκτη εγνωσμένης αξίας μετά την παραχώρηση του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον παρουσιάστηκε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας των νταμπλούχων Ελλάδας με σχετικό μήνυμα που «ανέβασε» στο προφίλ, που διατηρεί στο twitter υπήρξε κατηγορηματικός ότι ο Θρύλος θα προβεί άμεσα σε ενίσχυση με ποιοτικό ποδοσφαιριστή τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Και παίκτη θα πάρουμε και καλύτεροι θα είμαστε». Παράλληλα, λίγο πιο πριν είχε γράψει ξανά στο Twitter του για τη σημασία της οικογένειας του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως: «Είναι ωραίο που παρά τις διαφωνίες μας είμαστε μαζί στις φιέστες, γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε οικογένεια»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ