2012-08-18 22:56:03
Φωτογραφία για Tι τρέχει τελικά με Ουγγαρέζο και Παπαβασιλείου;
Ολα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε στον κινηματογράφο του Φαλήρου για να παρακολουθήσουν προβολή μιας ταινίας. Και όπως ήταν φυσικό ένα νέο ειδύλλιο άρχισε να φουντώνει. Και τι δεν γράφτηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, που προέρχονται από το περιβάλλον του Δημήτρη Ουγγγαρέζου, όντως οι δυο τους πήγαν στον κινηματογράφο, αλλά δεν ήταν μόνοι.

«Πράγματι ο Δημήτρης και η Ελενα πήγαν στο σινεμά με μεγάλη παρέα. Εκτός από τους δύο παρουσιαστές, ήταν και δύο κολλητοί φίλοι του Ουγγαρέζου και κάθισαν όλοι μαζί στην ίδια σειρά. Με την Ελενα ο Δημήτρης διατηρεί χρόνια φιλικές σχέσεις και κατά διαστήματα συναντιούνται για να διασκεδάσουν είτε με δική του είτε με δική της παρέα», ανέφερε η πηγή στην espresso.

Οσο για τις μεταξύ τους στιγμές, η ίδια πηγή σχολίασε: «Σε ότι αφορά τους χαριεντισμούς και τα υπόλοιπα, δεν υπήρξε τίποτα. Ηταν μια παρέα που βγήκε, απλώς για να διασκεδάσει. Ουτως ή άλλως, δεν είναι στο στιλ ούτε του Δημήτρη αλλά ούτε της Ελενας να χαριεντίζονται δημόσια. Κάτι που αποδεικνύεται, αφού στο παρελθόν, όταν και οι δυο τους ήταν σε σχέση, ποτέ δεν εκδήλωναν τα συναισθήματά τους στον κόσμο. Πόσο μάλλον, σε ένα σινεμά».

Οσο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, εξακολουθεί να είναι ένας περιζήτητος εργένης, αφού ακόμα δεν έχει συναντήσει την αδελφή ψυχή του, κάτι που ο ίδιος επιθυμεί σφόδρα, γιατί πολύ θα ήθελε να έχει μια σύντροφο στο πλάι του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιμένουν για Βάργκας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιμένουν για Βάργκας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ