2012-08-19 12:17:24
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ... CHAMPIONS LEAGUE!
Πρόβα τζενεράλε επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό, το αποψινό (22.00-Novasports 1) φιλικό με τη Νάπολι στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός δίνει στο Σαν Πάολο, κόντρα στα μεγάλα αστέρια της Κυπελλούχου Ιταλίας Νάπολι, το ένατο και πιο σημαντικό φιλικό της φετινής προετοιμασίας του, το οποίο αποτελεί και το τελικό τεστ εν όψει των επίσημων υποχρεώσεών του, αρχής γενομένης με την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague, που είναι προγραμματισμένη για τις 26 Αυγούστου όποτε θα αντιμετωπίσει ο Θρύλος εκτός έδρας τη Βέροια.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας στο τελευταίο τους φιλικό κόντρα στους Ιταλούς, καλούνται να παρουσιαστούν σαφώς βελτιωμένοι συγκριτικά με το προηγούμενο εκτός έδρας τεστ, που είχαν δώσει την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Πάμπλο Κοντρέρας, όπως και τους Μασάδο, Γκρέκο από τους νέους του Θρύλου, καθώς και τους Φουστέρ και Ιμπαγάσα που προέρχονται από τραυματισμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει φυσικά να διακρίνει βελτίωση στις όποιες αδυναμίες έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η ομάδα του και να σταθεί επάξια σε ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου.

Να θυμίσουμε ότι την αποστολή του Θρύλου συγκροτούν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάδο, Κοντρέρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παπαδημούλης κατά Υδραίων!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παπαδημούλης κατά Υδραίων!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ