2012-08-19 13:54:30
Φωτογραφία για ΕΒΔΟΜΑΔΑ «ΦΩΤΙΑ» ΚΑΙ... ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!
Ανοιχτά είναι όλα τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν προσεκτικά τις -αρκετές- προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.

Εβδομάδα «φωτιά» θα είναι αυτή που έρχεται για τον Θρύλο που καλείται πλέον να αναπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Βέλγου επιθετικού,

Για την ώρα οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν καταλήξει στον... διάδοχο του Μιραλάς και ο σημαντικότερος λόγος για αυτό είναι ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το στυλ αλλά και την ηλικία του παίκτη που θα αποκτηθεί. Αν δηλαδή θα είναι κλασικός πλάγιος επιθετικός, ή θα είναι περισσότερο αριστερός χαφ με δεδομένο ότι εκεί αγωνιζόταν συνήθως ο Βέλγος. Ακό,α αν θα βρίσκεται στην ίδια πάνω-κάτω ηλικία ή θα προτιμηθεί μια πιο «έμπειρη» λύση όπως του Νενέ ή του Μπαρμπόσα Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ερυθρόλευκη λίστα είναι πολλά και… σύντομα θα πρέπει να παρθούν οι αποφάσεις με δεδομένο ότι σε λίγες μέρες εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.


Ψηλά στη λίστα φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Περουβιανού, Χουάν Μανουέλ Βάργκας της Φιορεντίνα, με τον ιταλικό Τύπο να αναφέρει χθες ότι παραχωρείται έναντι 6-7 εκ. ευρώ.

Όσον αφορά στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η πλευρά του Πορτογάλου τονίζει ότι πολύ δύσκολα θα φύγει από τη Βόλφσμπουργκ και μάλιστα το Σάββατο, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι με την Σένμπεργκ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Παράλληλα, πάντα στο προσκήνιο παραμένει το όνομα του Έλντερ Μπαρμπόσα της Μπράγκα ο οποίος στο χθεσινό ματς με τη Μπενφίκα έμεινε στον πάγκο.

Επίσης, υπάρχει η περίπτωση του Ρικάρντο Κουαρέσμα της Μπεσίκτας ο οποίος γενικότερα αρέσει στον Ολυμπιακό.

Χθες αναπτύχθηκε επίσης φημολογία γύρω από το όνομα του 25χρονου Ολλανδού χαφ, Ρόιστον Ντρέντε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως για αυτόν ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες του εξωτερικού με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τις Μίλαν και Φιορεντίνα.

Τέλος, έντονη είναι η φημολογία και για τον Βραζιλιάνο Νενέ, της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 31χρονος είναι ένας κλασικός αριστερός χαφ ο οποίος διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του στη Γαλλία και ακόμη και τώρα θεωρείται ο κορυφαίος της Παρί μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΑΕΚ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΑΕΚ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ