2012-08-21 17:53:38
Φωτογραφία για Απέκτησε Μπούτνερ η Γιουνάιντετ
Ο Αλεξάντερ Μπούτνερ έγινε ο δεύτερος Ολλανδός που αποκτάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, καθώς υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις.

Λίγες ημέρες μετά τη "βόμβα" Φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την απόκτηση ενός ακόμα Ολλανδού παίκτη την καλοκαιρινή περίοδο, με τους "κόκκινους διαβόλους" να αποκτούν τον Αλεξάντερ Μπούτνερ από τη Φίτεσε έναντι 4.000.000 λιρών.

Ο 23άχρονος αριστερός μπακ, ο οποίος φόρεσε 119 φορές τη φανέλα της Φίτεσε τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, πέρασε με επιτυχία ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

"Η έλευσή μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί μία από τις καλύτερες ημέρες στη ζωή μου.

Είναι η ομάδα που θαυμάζω εδώ και πολλά χρόνια και ανυπομονώ να γνωρισω τους συμπαίκτες μου και να συμβάλλω στην επιτυχία του συλλόγου", δήλωσε χαρακτηριστικά το νέο απόκτημα της Γιουνάιτεντ, με τον Άλεξ Φέργκιουσον να τον υποδέχεται στο "Ολντ Τράφορντ" λέγοντας:

"Ο Αλεξάντερ είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς αριστερούς μπακ στην Ευρώπη και είμαστε ευχαριστημένοι που τον αποκτήσαμε.

Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε εδώ και αρκετό καιρό. Μας επιτρέπει να έχουμε πραγματικά καλές λύσεις σε αυτή τη θέση".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ