2012-08-21 19:26:43
Φωτογραφία για O Ο/Η asepites τα πήρε στο κρανίο με τους δημοσίους υπαλλήλους...
Σχόλιο στην ανάρτηση "Nα απολύσουν πρώτα τους συγγενείς των πολιτικών που "τρύπωσαν" στο δημόσιο και μετά να προχωρήσουν σε άλλες απολύσεις"

Ο/Η asepites είπε 1) Προς elpasa->Η απόλυση δ.υ. θα μείωνε την κρίση ΣΕ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ,ας μη διαστρέφουμε την πραγματικότητα.Οι δ.υ.(ΚΑΙ αυτοί που πρέπει να παραμείνουν ΚΑΙ οι 400.000-500.000 παραπανήσιοι που πρέπει να φύγουν ΧΤΕΣ πληρώνονται από τον ιδιωτικό τομέα.Από τον ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ καθε υπαλληλου,ελευθερου επαγγελματία,επιχειρηματία του ι.τ.Ακόμη από τον φόρο ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ όλων των παραπάνω και τέλος από τους φόρους στη ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ/ΔΑΠΑΝΗ(οι έμμεσοι φόροι δηλαδή βλέπε ΦΠΑ) που πάλιιιιιιιι προέρχονται από τον ι.τ.

Με την ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΠΟΛΥΣΗ των 400.000-500.000 δ.υ.(δηλαδή τους μισούς από τους υπάρχοντες) κατεθείαν θα μικρύνει το άχρηστο κράτος μας στα φυσιολογικά του επίπεδα και πλέον δε θα πληρώνουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ τους μέχρι τώρα εξοντοτικούς φόρους αλλά ΚΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ και έτσι τα λεφτά που δεν θα τα δίνουμε στους ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟΥΣ Δ.Υ. θα τα ρίχνουμε ΕΜΕΙΣ στην αγορά σαν κατανάλωση ή επένδυση.πιό απλά δεν μπορώ να το πω.


Επίσης εγώ νταβαντήδες στα δουλεμένα μου λεφτά δε χρειάζομαι.Τα δικά μου λεφτά να μου τα κλέβει το κράτος για να πληρώνει ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΠΑΡΑΠΑΝΗΣΙΟΥΣ δεν-το-δέχομαι.Μπράβο στους Υδραίους παλήκαρους που δείχνουν το δρόμο.

Υ.Γ.Είναι παραπάνω από 1.000.000 ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από το δημόσιο και δεν είναι μόνο όσοι έχουν ΣΥΜΒΑΣΗ δημοσίου υπαλλήλου.Είναι και όσοι έχουν συμβάσεις αορίστου,ορισμένου χρόνου,αναπληρωτές,ωρομίσθιοι,συμβάσεις έργου και δε συμαζεύεται που δεν τους πληρώνει ούτε ο Σάββας ούτε εγώ ούτε ο Ακρίτας αλλά το κράτος δηλαδή ΟΛΟΙ εμείς τα ΚΟΡΟΙΔΑ(με αρχικορόιδο ΕΜΕΝΑ).Αλλά αυτά "κάποτε".Τώρα τέλος.

Υ.Γ.2Και φυσικά και όσοι απατεώνες και λαμόγια λυμαίνονται τον ι.τ. και πρόστιμα να πληρώσουν και φυλακή να πάνε.Ομως ΠΟΙΟΙ ήταν υπεύθηνοι για να πληρώνουν ΟΛΟΙ του ι.τ. τους φόρους τους,τις ασφαλιστικές εισφορές των υπαλλήλων τους κλπ;;;Οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ του ικα,εφοριων,τελωνειων,υπουργείου οικονομικών κλπ .Τι μεγαλύτερη απόδειξη από αυτήν ότι και για τα (όποια) χάλια του ι.τ. ευθήνεται 100% το ΕΠΙΟΡΚΟ,ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟ,ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ Δ.Τ.;;;

2)Προς skal->πολύ σωστά για όσους μπήκαν χωρίς ΑΣΕΠ αλλά όχι από το 2000 και μετά αλλά από το 1994 που ψηφίστηκε ο νόμος Πεπονή.ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Θέλετε και κάτι ακόμα πιο δίκαιο;Μόνο όσοι μπήκαν με ΓΡΑΠΤΟ διαγωνισμό από το 1994 και μετά να παραμείνουν.Διαφωνεί κανείς;

3)Προς Χρήστος Χατζησαββίδης->Συμφωνώ μαζί σου,το ίδιο λέω και εγώ με πιο "απλοική" γραφή μπορώ για να το καταλάβουν όλοι.

4)Προς Ο/Η έλλην φορολογούμενος->100% για το όποιο χάλι του ι.τ. φταίνε οι ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΙ,ΕΠΙΟΡΚΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟΙ υπάλληλοι του δ.τ.

5)Προς elapsa->Το ότι τους προσέλαβαν η νδ,το πασοκ καθώς και οι αριστεροί/ακροαριστεροί κκε/συριζα το έκαναν τότε ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ.Τώρα θα τους απολύσουν θέλουν δε θέλουν γιατί δε πληρώνονται με μπλε πράσινα ή κόκκινα € αλλά με τα δικά μας και εμείς πλέον ξυπνήσαμε.Και συγνώμη κιόλας αλλά οι ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΟΙ,ΕΠΙΟΡΚΟΙ δ.υ. κανένα € δε ρίχνουν πίσω στην αγορά.Κανένα δικό τους € ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ € ΤΟΥ Ι.Τ. 
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ