2012-08-23 19:33:15
Φωτογραφία για Κανονικά θα ξεκινήσει το προσεχές σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League
Η Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ εξέδωσε προσωρινά δελτία παικτών στις ΠΑΕ που δεν έχουν έχουν φορολογική ενημερότητα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Διαβάστε την ανακοίνωση. Ανοικτή η ΕΠΟ το Σάββατο (25/8) για νέα δελτία

Κανονικά θα ξεκινήσει το προσεχές σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League, καθώς η Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ θα έκδωσε προσωρινά δελτία στις προβληματικές ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή πήρε την απόφαση για τις ΠΑΕ που είναι σε δύσκολη θέση όπως, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και ο ΟΦΗ που δεν έχουν εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και βάση του νόμου δεν μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές.

Έτσι, οι ΠΑΕ θα πάρουν προσωρινά δελτία, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά και έχουν διορία στις ΠΑΕ μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες που έχουν για να ολοκληρωθεί ο φάκελος αδειοδότησης.

Σε διαφορετική περίπτωση από τις 14 Σεπτεμβρίου και μετά θα μπορούν να γίνουν ενστάσεις από τις άλλες ομάδες, ενώ στις προβληματικές ΠΑΕ θα επιβληθούν κυρώσεις που είναι από αφαίρεση βαθμών μέχρι υποβιβασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Ιδιότητας-Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Με αριθμό απόφασης  93 / 22.08.2012 δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague.

Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές

ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

YAGO FERNANDEZ

ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

FURTADO JOSE EMILIO ROBALO

ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΦΕΤΣΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΑΙΝΕΙΑΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΙΚΟΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΡΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν , αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών.

2. Με αριθμό απόφασης  94 / 22.08.2012 δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague.

Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΠΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΟΞΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΠΟΥΡΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝΔΡΑΛΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν, αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών.

3. Με αριθμό απόφασης  95 / 22.08.2012 δέχεται ομόφωνα την αίτηση της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και την υπέρ αυτής πρόσθετη παρέμβαση της Superleague.

Εγκρίνει την έκδοση υπέρ της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. προσωρινών δελτίων για τους κάτωθι ποδοσφαιριστές

ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΡΟΒΙΘΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΒΙΤΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜ

ΑΓΡΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

VERON RICARDO MATIAS

Τα προσωρινά δελτία θα ισχύσουν μέχρι τις 14.09.2012 , προθεσμία μέχρι την οποία η Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. υποχρεούται να έχει καταθέσει τα απαιτούμενα ελλείποντα δικαιολογητικά στο ιστορικό της παρούσας. Σε περίπτωση μη καταθέσεως των δικαιολογητικών τα δελτία των ανωτέρω ποδοσφαιριστών θα ανακληθούν , αλλά τα συμβόλαιά τους θα παραμείνουν ισχυρά ως προς την παραγωγή των εννόμων συνεπειών".

Από εκεί και πέρα, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως το Σάββατο (25/8) η Ομοσπονδία θα είναι ανοιχτή για την έκδοση νέων δελτίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Από την Ε.Π.Ο. ανακοινώνεται ότι το Τμήμα Μητρώου Δελτίων θα παρέχει τις υπηρεσίες του και το Σάββατο 25/8 από τις 10.00 έως τις 13.00".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ