2012-08-24 17:35:54
Φωτογραφία για Συνάντηση Πέρεθ-Γκαλιάνι με θέμα τον Κακά
Συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ είχε ο Αντριάνο Γκαλιάνι την Πέμπτη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποκτήσει η Μίλαν τον Κακά. Διαβάστε αναλυτικά.

Την ύστατη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Κακά φαίνεται πως κάνει η Μίλαν.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου είχε παγώσει τον τελευταίο καιρό, όμως, οι "ροσονέρι" εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τον 30χρονο.

Όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport" o Αντριάνο Γκαλιάνι βρέθηκε στη Βαρκελώνη την Πέμπτη (23/8), όπου έλαβε χώρα το πρώτο παιχνίδι του ισπανικού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.Στο περιθώριο της αναμέτρησης συναντήθηκε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, και του πρότεινε για μια ακόμη φορά να πάρει η Μίλαν τον Κακά με τη μορφή δανεισμού.

Είναι γνωστό πως οι Μαδριλένοι θα ήθελαν να πουλήσουν και όχι να δανείσουν τον Κακά, αλλά τα πάντα είναι πιθανά όσο πλησιάζει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο Πέρεθ προσκάλεσε τον Γκαλιάνι στον επαναληπτικό του "Σούπερ Καπ", ο οποίος θα γίνει στο "Μπερναμπέου", προκειμένου να τεθεί ξανά το θέμα του Κακά επί τάπητος, αφού και οι δύο ομάδες θα ήθελαν να βρεθεί μία λύση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ