2012-08-24 18:05:10
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΖΑΡΝΤΙΜ - ΣΤΟΡΚ
Η συνάντηση που αναμενόταν μεταξύ του προπονητή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, και του επικεφαλής της ακαδημίας, Μπερντ Στορκ, πραγματοποιήθηκε, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη τις προηγούμενες ημέρες.

Οι δύο άντρες μίλησαν μεταξύ τους σχετικά με τη λειτουργία της ακαδημίας, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων θέλει να είναι ενήμερος για όλα ακόμη και για τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού ενημέρωσε για όλα τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ μεταξύ τους μίλησαν, σύμφωνα με το "gavros.gr", και για τις προπονήσεις που γίνονται στους μικρούς, αλλά και το αγωνιστικό πλάνο που υπάρχει.

Άλλωστε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει τονίσει ότι τον ενδιαφέρουν αρκετά οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός στο τμήμα Κ20 έχει παίκτες που δείχνουν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά στο μέλλον, ο Πορτογάλος θέλει να ενημερώνεται για την πορεία των πιτσιρικάδων αυτών.

Παράλληλα, οι δύο άντρες τόνισαν πως στη συνέχεια θα δοθούν και άλλα φιλικά μεταξύ των δύο ομάδων, έτσι ώστε τόσο οι παίκτες των Νέων να δίνουν τεστ αρκετά δυνατά για να προετοιμάζονται καλύτερα για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενώ από την άλλη να μπορεί και ο Ζαρντίμ να έχει μία άποψη για τους ποδοσφαιριστές του τμήματος και να βλέπει ο ίδιος ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι αξίζουν να προσεχτούν ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ