2012-08-26 14:30:46
Φωτογραφία για Μένει στη Φιορεντίνα για φέτος ο Γιόβετιτς
Ο Αντρέα Ντελά Βάλε δήλωσε πως ο Στέφαν Γιόβετιτς θα παραμείνει στη Φιορεντίνα, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως να είναι η τελευταία του χρονιά, ενώ αποκάλυψε πως η ομάδα του πάει για μία μεγάλη μεταγραφή.

Μπορεί να υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Στέφαν Γιόβετιτς, αλλά ο Μαυροβούνιος δε θα φύγει ούτε φέτος από την Φιορεντίνα.

Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε ο Αντρέα Ντελά Βάλε, συνιδιοκτήτης των "βιόλα" στην "Gazzetta dello Sport" ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως στο τέλος της σεζόν θα έχει νέα συζήτηση με τον 22χρονο.

"Ο Γιόβετις θα παραμείνει εδώ. Του είπα πως σε εννέα μήνες θα καθίσουμε και θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του. Νομίζω πως η υποδοχή που του φύλλαξαν στην πόλη τον έπεισε να μείνει. Γνωρίζει πως θα περάσει αυτή τη χρονιά στη Φιορεντίνα".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η ομάδα του θα αποκτήσει έναν εκ των Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Νίκλας Μπέντνερ και Μάρκο Μποριέλο και απάντησε: "Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μία σημαντική συμφωνία. Αν το όνομα θα αρχίζει από "Μπ"; Ναι, μπορεί".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγωνία στη Συγγρού.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγωνία στη Συγγρού.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ