2012-08-26 22:40:12
Φωτογραφία για Ισόπαλο το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Σίτι
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι απάντησε με Γιαγιά Τουρέ και Τέβες από τραγικά λάθη των "κόκκινων", έτσι πήρε το 2-2 στο "Άνφιλντ".

Σπουδαίο ήταν το πρώτο ντέρμπι την φετινής σεζόν στην Premier League, με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο "Άνφιλντ".

Αυτό πάντως που ξεχώρισε στην αναμέτρηση ήταν τα τραγικά λάθη στην άμυνα των "κόκκινων", οι οποίοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά έκαναν δώρο δύο γκολ στους "πολίτες".

Η Λίβερπουλ λοιπόν άνοιξε το σκορ στο 34' με την φοβερή κεφαλιά του Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος όμως ήταν και ο μοιραίος για τους γηπεδούχους στην αναμέτρηση.

To λάθος του Μάρτιν Κέλι έστειλε τον Γιάγια Τουρέ μόνο στο 63' και ισοφάρισε σε 1-1, αλλά 3 λεπτά αργότερα ο Λουίς Σουάρες έδωσε ξανά προβάδισμα στην Λίβερπουλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Μάρτιν Σκρτελ λοιπόν στο 80' αποφάσισε να γυρίσει την μπάλα πίσω, ήταν απρόσεκτος, ο Τέβες τον... πήρε χαμπάρι και έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρέινα και τον νίκησε για το τελικό 2-2.

Αυτός ήταν ο πρώτος φετινός βαθμός για την Λίβερπουλ και η πρώτη απώλεια για την πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ