2012-08-26 23:37:23
Φωτογραφία για ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ (1-2) *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός, όπως το συνηθίζει, δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα, αλλά τελικά επικράτησε 1-2 της Βέροιας.

Καλός επιθετικά αλλά με πολλά κενά στην άμυνα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Τζιμπούρ στο 19’, ενώ ο Μοντέστο στο 42’ έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ τους ερυθρόλευκους, μετά την ισοφάριση του Ιωάννου (30’).

Κατά διαστήματα ο Ολυμπιακός έδειξε να ελέγχει περισσότερο το ρυθμό, όπως επίσης φάνηκε ότι η Βέροια είναι μια δουλεμένη ομάδα, η οποία θα δυσκολέψει αρκετές ομάδες στην έδρα της.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά τα πρώτα λεπτά που έδειξε να... ψάχνονται στο γήπεδο, ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες στην εστία του Δασκαλάκη. Στο 19’ ήρθε και το γκολ, όταν ο Χολέμπας έκανε πολύ καλή ενέργεια, γύρισε την μπάλα και ο Τζιμπούρ, την... τσίμπησε μπροστά από τον πρώην τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων ανοίγοντας το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Βέροια εκτέλεσε φάουλ, ο Κάρολ, έκανε λάθος εκτίμηση και ο Ιωάννου σε κενή εστία έκανε το 1-1 για την ομάδα του Χάβου. Το λάθος του Βοριοϊρλανδού… ζήλεψε ο Δασκαλάκης στο 42’, δωρίζοντας το γκολ στον Μοντέστο και αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους με τον Ολυμπιακό να κρατάει το προβάδισμα.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού να δίνουν λίγο παραπάνω χώρο στη Βέροια, τον οποίο και εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Ημαθίας και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κάρολ. Στη συνέχεια σειρά πήραν τα δοκάρια αφού μετά τον Ολαϊτάν, ο Ιμπαγάσα με μια εξαιρετική κίνηση σημάδεψε το... αριστερό του Δασκαλάκη.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και δεν προσπάθησε παραπάνω, ο Ζαρντίμ «φρέσκαρε» την μεσοεπιθετική του γραμμή, ενώ η Βέροια, έδειξε να έχει… παραδώσει πνεύμα από την υπερπροσπάθεια. Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα έδωσε στον Ολυμπιακό τους πρώτους τρεις πόντους στη νέα Σούπερ Λίγκα.

Βέροια (Μάκης Χάβος): Δασκαλάκης, Γεωργιάδης (46’ Καλτσάς), Σνάουτσνερ, Καλί (48’ Τζημογιάννης), Τόμας, Καλογέρης, Ζε Βίτορ, Γεωργέας, Ολαϊτάν (77’ Γκιγέρμο), Μπαρκάν, Ιωάννου

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Αμαρατίδης, Βεργώνης, Παυλίδης.

Ολυμπιακος (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Σιόβας, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μοντέστο (87’ Γκρέκο), Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν (73’ Φουστέρ), Μασάδο, Τζεμπούρ (82’ Μήτρογλου).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπζάζογλου, Πάντελιτς, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ