2012-08-27 01:39:49
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι για τη νέα σεζόν επικράτησε της Βέροιας me 1-2 και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και για αυτό και κέρδισε.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι εξαιτίας της κακής κατάστασης του γηπέδου. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν αρκετά και τελικά ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε καλύτερος και κέρδισε τον αγώνα».

Σε ερώτηση για την πρώτη του εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την κακή αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου. «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνο άσχημα γήπεδα, υπάρχουν και άλλα γήπεδα. Από εκεί και πέρα σε αγωνιστικούς χώρους όπως ο σημερινός, παίζει ρόλο και η συμπεριφορά των παικτών. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτείς και τις στημένες φάσεις».

Μιλώντας για τη Βέροια, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια, τονίζοντας πως η νίκη θα ερχόταν δύσκολα. «Η Βέροια είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος. Είχαμε παρακολουθήσει τρία φιλικά της Βέροιας και ξέραμε ότι θα δυσκολευόμασταν να την κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι μπήκε με πολλή θέληση να παίξει καλά. Είναι ένας αντίπαλος που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά».


Τέλος, αναφορικά με μερικές αλλαγές που έγιναν, όπως για παράδειγμα τον αποκλεισμό του Φέισα από την αποστολή και τη χρησιμοποίηση του Μοντέστο, ο Ζαρντίμ αποκάλυψε πως προτίμησε για κάποιους λόγους τον Κορσικανό. «Στο πρώτο παιχνίδι αποφάσισα να παίξω με ποδοσφαιριστές που είχαν περισσότερη εμπειρία και ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς. Ο Φέισα θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Είναι καλός, νέος, βασιζόμαστε πάνω του. Ο Μοντέστο είχε περισσότερη εμπειρία για να παίξει στο σημερινό ματς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ