2012-08-29 02:44:15
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΕΝΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ...
Από την αρχή ξεκινάει εκ νέου στον Ολυμπιακό η προσπάθεια ανεύρεσης του απίκτη που θα ενισχύσει την «ερυθρόλευκη» φροντ λάιν. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης μετά την απόφαση του Κώστα Χαρίση να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα ενδεχόμενα πριν λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις αναφορικα΄με τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Τζόι Ντόρσει, Πέρο Άντιτς και Κάιλ Χάινς κάτω απο το καλάθι.

Ο Χαρίσης αποφάσισε να πάει στον Άρη, ώστε να έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Κάτι, που άλλωστε είχε δηλώσει και ο μάνατζερ του 33χρονου σέντερ - φόργουορντ.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησης του Βασίλη Καββαδά, ωστόσο «αγκάθι» αποτελεί αι η έλλειψη σημείου επαφής με την διοίκηση του Πανιωνίου και τον πρόεδρό της. Στον Θρύλο, ποντάρουν στην επιθυμία του παικτη να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να γίνει μέλος των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Την ίδια στιγμή, στην πειραϊκή ΚΑΕ, αφήνουν ορθάνοικρο το ενδεχόμενο να στρέψου το ενδιαφέρον τους στην διεθνή αγορά, ρίχνοντας το βάρος σε Αμερικανό.

Πολλά πάντως, θα εξαρτηθούν πό η ν τελική εισήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον νέο προπονητή να έχει την δυνατότητα να δουλέψει αρκετά την ομάδ ατόσο στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όσο και στα δυνατά φιλιιά παιχνίδια που θα δώσει μέσα στον Σεπτέμβριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ