2012-08-30 16:14:50
Φωτογραφία για Απίστευτο: Ενοικιάζεται για ομιλίες ο ΓΑΠ ή και γνωστός ως  “Λεφτά Υπάρχουν”!
Μέλος του γραφείου The Harry Walker Agency, που λειτουργεί ως ατζέντης ομιλητών παγκοσμίως, έγινε ο Γιώργος Παπανδρέου και είναι πλέον διαθέσιμος να δώσει ομιλίες σε εκδηλώσεις, με τη σωστή τιμή βέβαια!

Ναι η κρίση χτύπησε και την τσέπη του Γιωργάκη και πλέον ο κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να κάνει την οικονομική προσφορά του στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας του γραφείου και εάν η τιμή είναι σωστή, ο ΓΑΠ είναι δικός σας!

Διαβάστε μάλιστα και το βιογραφικό που ετοίμασε το γραφείο για τον πρώην πρωθυπουργό:

“Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους 100 κορυφαίους διανοητές για το 2010 και κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας, μιλά για την παρούσα κατάσταση της Ευρωζώνης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς, λίγοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τον κ. Παπανδρέου, που μπορούν να ρίξουν μια διορατική ματιά στην οικονομική κρίση, χωρίς να ξεχνούν το πού πηγαίνουμε”.

Βέβαια ξέχασαν να αναφέρουν πως έχει τα πνευματικά δικαιώματα για την κλασσική πλέον ελληνική ατάκα “Λεφτά Υπάρχουν” και πως σε αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη, την ώρα που οι Έλληνες φίλαθλοι δέχονται πέτρες από τους Τούρκους, αυτός χαιρετούσε τις εξέδρες σαν άλλη Μις Ελλάς!
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ