2012-08-30 17:39:03
Φωτογραφία για Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου σε στάση αναμονής, λίγο πριν τους μεγάλους αγώνες!
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr, δεν θα κλείσουν τα καταστήματα, αλλά η αντίδραση θα έχει έναν ιδιαίτερο, συμβολικό χαρακτήρα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ήταν πάντα ένας από τους πιο δραστήριους της χώρας, με βασικό χαρακτηριστικό του, την συμμετοχή του σε όλους τους μεγάλους και σημαντικούς αγώνες για τους εμπόρους και το εμπόριο γενικότερα.

Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα, ο ΕΣΒ, μας έχει εκπλήξει με την δραστηριότητα του, αλλά και τον έξυπνο τρόπο που χρησιμοποιεί πάντα για να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό και για να σπρώξει τα πράγματα προς μια και μόνο κατεύθυνση.... την ανάσα στα ταμεία των εμπόρων του Βόλου.

Τα πράγματα για την εμπορική αγορά του Βόλου, δεν είναι καθόλου καλά, άλλωστε σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος του ΕΣΒ Κ. Τσέλιος στο e-Volos.gr, από Οκτώβρη η εμπορική αγορά και πιο συγκεκριμένα η οδός Ερμού θα ντυθεί στα μαύρα...με τα λουκέτα να μπαίνουν το ένα πίσω από το άλλο, καθώς πολλοί θα είναι οι έμποροι που δεν θα διαθέτουν χρήματα για την προμήθεια χειμωνιάτικου εμπορεύματος.


Ο ΕΣΒ, σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια, αλλά θα πιέσει την κυβέρνηση για την άμεση απόφαση λήψης μέτρων ανακούφισης των εμπόρων.

Αναμένουμε λοιπόν, μέσα στα μέσα του επόμενου μήνα, να δούμε πως θα αντιδράσει ο ΕΣΒ και με ποιον τρόπο θα προσπαθήσει να πιέσει την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-Volos.gr, σίγουρα η αντίδραση και ο αγώνας, δεν θα εκφραστεί με το κλείσιμο των καταστημάτων, αλλά με κάποιον άλλον τρόπο, που θά έχει μάλιστα και συμβολικό χαρακτήρα.

Ένα είναι το δεδομένο, πως ο ΕΣΒ μέσα στο επόμενο διάστημα θα δώσει τον δικό του σκληρό αγώνα, γιατί όχι και φτάνοντας για διαμαρτυρία μέχρι και το αρμόδιο Υπουργείο!
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ