2012-08-30 18:28:32
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τελευταία πορεία για τον 25χρονο Μάκη Σπάνια
Στην τελευταία του κατοικία, συνοδεία χιλιάδων Βολιωτών, οδηγείται αυτή την ώρα ο 25χρονος Μάκης Σπάνιας, ο οποίος "έφυγε" από την ζωή το... μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από δυστύχημα με τη μηχανή του στην οδό Αγίου Δημητρίου και ενώ κατευθύνονταν στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου "Austrian Boys" της ίδιας οδού.

Μετά το τέλος της τελετής στον Ιερό Ναό των Αγιών Κωνσταντίνου και Ελένη και συμπαραστεκόμενοι στους συντετριμμένους συγγενείς και φίλους του άτυχου 25χρονου, χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, στελέχη της Διοικήσης και του τεχνικού team της Π.Α.Ε., στελέχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου αλλά και απλός κόσμος που στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του λύγισε, δημιούργησαν πομπή, η οποία κινείται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Με πρώτη στάση στο Ε.Α.Κ. και από εκεί στο σημείο του θανάσιμου τραυματισμού του και στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου "Austrian Boys" της ίδιας οδού, η πομπή κατευθύνεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για να καταλήξει στο Κοιμητήριο της πόλης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θλάση ο Κοντρέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θλάση ο Κοντρέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ