2012-08-31 11:24:02
Φωτογραφία για «ΣΦΑΓΗ» ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ!
Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη κάποιες ώρες για να μπορέσει να κάνει μεταγραφή αλλά όπως όλα δείχνουν οι ερυθρόλευκοι, λογικά, δεν θα κάνουν άλλη, αφού τα χρονικά περιθώρια πια είναι ελάχιστα.

Απόψε εκπνέει η μεταγραφική περίοδος, ενώ μέχρι το βράδυ της Δευτέρας θα πρέπει να δηλωθεί η λίστα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αν αποκτηθεί κάποιος ελεύθερος παίκτης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Με τον Κουαρέσμα πάντως έγινε... «σφαγή» όλη τη νύχτα στις διαπραγματεύσεις του με την Μπεσίκτας! Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", έγινε μεγάλος καβγάς, όταν η πλευρά του παίκτη (μιλούσε και ο Πορτογάλος ατζέντης Μέντες από το τηλέφωνο) ζήτησε 1,7 εκ. ευρώ για να φύγει (από τα 3,7 του επόμενου χρόνου συμβολαίου) και οι παράγοντες της Μπεσίκτας αποχώρησαν λέγοντας ότι «μας έχετε κοστίσει 20 εκ. ευρώ και θέλετε κι άλλα; Θα μείνεις εδώ, θα πάρεις όλα τα λεφτά και δεν θα παίζεις»!

Ίσως σήμερα βρεθεί λύση και επικρατήσει η λογική, αλλά το θέμα είναι αν προλαβαίνει ο Ολυμπιακός και αν ισχύουν τα δημοσιεύματα των Τούρκων ότι επίκειται «τράμπα» Κουαρέσμα-Μπάρος ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Γαλατά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ