2012-09-04 13:21:20
Φωτογραφία για Πώς θα καταλάβετε αν προσποιείται oργασμό
Πώς θα καταλάβετε αν προσποιείται oργασμό

«Αχ ναι, ναι, έτσι…»! Βογκητά ικανοποίησης και σώμα που πάλλεται… Δυστυχώς, μερικές φορές, τα σήματα αυτά μπορεί να μην είναι αληθινά. Οι γυναίκες συχνά προσποιούνται τον oργασμό. Το κακό..

είναι ότι, αν δεν γνωρίζετε αν ικανοποιήθηκε πραγματικά, την επόμενη φορά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Τα καλά νέα είναι ότι ο προσποιητός oργασμός μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτός.

Οι φυσικές ενδείξεις του πραγματικού oργασμού είναι κοινές σε όλες τις γυναίκες. Και είναι ενδείξεις που καμία γυναίκα δεν μπορεί να τις προσποιηθεί. Φυσικά, κάθε oργασμός είναι διαφορετικός και κάθε γυναίκα τον βιώνει με διαφορετικό τρόπο, μερικά όμως σημάδια είναι κοινά.

Φυσικά σήματα που δείχνουν ότι η γυναίκα μόλις ήρθε/έρχεται σε oργασμό:

Γρήγορη αναπνοή

Απαλή κοκκινίλα στο στήθος και στα μάγουλα


Κατά τη διάρκεια του oργασμού οι μύες του κόλπoυ συσπώνται. Οι πρώτες συσπάσεις είναι εντονότερες και επαναλαμβάνονται ανά λίγα δευτερόλεπτα.

Η κλειτoρίδα της γυναίκας μεγαλώνει ελαφρώς και σκληραίνει

Οι ρώγε ς γίνονται επίσης σκληρές και το στήθος είναι πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα.

Ακόμη και αν είστε ο καλύτερος εραστής, δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να έρχονται σε oργασμό κάθε φορά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Μερικές φορές, οι γυναίκες δεν μπορούν να βιώσουν την απόλυτη ικανοποίηση για απλούς και συνηθισμένους λόγους όπως το άγχος, το ποτό ή η κούραση. Έτσι κι αλλιώς, να θυμάστε ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν το σ ε ξ και παίρνουν ευχαρίστηση ακόμη και χωρίς να έρθουν σε oργασμό.
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ