2012-09-05 15:48:56
Φωτογραφία για Εισαγγελικό ράπισμα στη Bίκυ
Η Βίκυ Σταμάτη είχε υποβάλλει έγγραφο αίτημα στην εισαγγελία Πειραιώς για να της δοθεί δίωρη άδεια να πάει το παιδί της στο σχολείο, με την έναρξη των μαθημάτων. Η εισαγγελέας Πειραιώς κ. Σπυροπούλου απέρριψε... το αίτημά της με δικαστική απόφαση λέγοντας ότι δεν βρίσκει σπουδαίο το λόγο και επιπλέον ότι η κ. Σταμάτη έχει κάνει εικονική απόπειρα αυτοκτονίας όπως αναφέρεται στο σχετικό ψυχιατρικό πόρισμα και παρακούει τις εντολές του προσωπικού του σωφρονιστικού καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη προ ημερών είχε κάνει μαϊμού απόπειρα αυτοκτονίας υποστηρίζοντας ότι ήπιε πέντε χάπια, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών αλλά αρνήθηκε να της γίνει πλύση στομάχου. Το ιατρικό πόρισμα αναφέρει ότι ο ισχυρισμός της κ. Σταμάτη ήταν ψευδής.

Η Βίκυ Σταμάτη έχει υποβάλλει και άλλη αίτηση για αποφυλάκιση, η οποία θα δικαστεί εντός των ημερών αλλά αναμένεται να είναι απορριπτική όπως και η προσφυγές της κόρης του Άκη, Αρετής, του Σαχπαντζίδη, του Οικονομίδη και του Ζήγρα οι οποίες απορρίφθηκαν εχθές, όπως κατ΄ αποκλειστικότητα έγραψε το spirospero.gr


Το εισαγγελικό ράπισμα το απεκάλυψε στο spirospero.gr, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Κώστας Αϊβαλιώτης, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Επικοινωνήσαμε μαζί του για να διασταυρώσουμε πληροφορία ότι στις Βρυξέλλες πήγε για να πάρει έγγραφο βόμβα σχετικά με την φύλαξη των συνόρων για τους λαθρομετανάστες. Ο κ. Αϊβαλίωτης επιβεβαίωσε την πληροφορία αλλά είπε περισσότερα για αυτό το θέμα θα πει και θα αποκαλύψει έγγραφα την Παρασκευή που επιστρέφει στην Αθήνα. Στο σημείο αυτό, μας είπε μια που κάνατε τον κόπο να με πάρετε να σας δώσω μια πληροφορία για μια γενναία εισαγγελέα, την κ. Σπυροπούλου που απέρριψε το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη.

spirospero.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ