2012-09-05 19:02:31
Φωτογραφία για ΧΙΛΝΤΕΜΠΡΑΝΤ : ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ «ΦΩΤΙΑ» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εξαιρετικά προσεκτικός και μετρημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στο "sentragoal.gr" για τον όμιλο του Champions League με Αρσεναλ, Ολυμπιακό και Μονπελιέ ο τερματοφύλακας της Σάλκε, Τίμο Χίλντεμπραντ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ δεν απέδωσε σε κάποια ομάδα τον τίτλο του φαβορί, αν και επεσήμανε πως ίσως αυτός ανήκει στην Αρσεναλ. Επίσης, υπογράμμισε πως η... πίτα είναι «χωρισμένη» στα τέσσερα, ενώ υπερτόνισε το γεγονός πως όποια ομάδα καταφέρει το τρία στα τρία στην έδρα της θα ΄χει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Χίλντεμπραντ, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον συμπαίκτη του και πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, Κυριάκο Παπαδόπουλο από τον οποίο υποστήριξε πως στους «κένινγκσμπλάου» θα αντλήσουν πληροφορίες για τους «ερυθρόλευκους», ενώ παραδέχθηκε πως υπήρξαν επαφές προ καιρού με ελληνική ομάδα για να έρθει στη χώρα μας. Ενδεχομένως σ' αυτό το σημείο ο πρώην τερματοφύλακας της Στουτγκάρδης και της Βαλένθια αναφερόταν στα σενάρια περί πιθανής του μεταγραφής στην ΑΕΚ.


- Σάλκε, Αρσεναλ, Ολυμπιακός και Μονπελιέ. Υπάρχει φαβορί στον όμιλο;

«Κατ' αρχήν θα πρέπει να τονίσω πως και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης. Ξεκινούν από κοινή αφετηρία. Μπορεί να θεωρείται από πολλούς η Αρσεναλ ως το φαβορί, αλλά και οι άλλες ομάδες να τα καταφέρουν. Πιστεύω πως το γκρουπ είναι ισορροπημένο».

Υπάρχει κλειδί στην υπόθεση-πρόκριση σ' αυτόν τον όμιλο;

«Ναι, πιστεύω πως υπάρχει. Είναι το τρία στα τρία… Οποια ομάδα κατορθώσει να νικήσει και τα τρία εντός έδρας ματς, θα ΄χει σοβαρές πιθανότητες να συνεχίσει στη διοργάνωση».

- Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;

«Ότι πρόκειται για τον μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια με μία καυτή έδρα, στην οποία πραγματικά μεταμορφώνεται και γίνεται εξαιρετικά ισχυρός. Βέβαια, θα μας πει και κάποια πράγματα τόσο ο προπονητής μας όσο και ο Κυριάκος. Αναφέρομαι, βέβαια, στο αγωνιστικό μέρος του Ολυμπιακού. Στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Σίγουρα, όμως, το ματς στην Ελλάδα θα είναι δύσκολο, διότι παίζουμε σε μία έδρα, όπου ο κόσμος ναι μεν δεν αγωνίζεται εντός γηπέδου, όμως εκτός δημιουργεί μία αίσθηση που και αρκετά έμπειροι παίκτες μπορεί να επηρεαστούν. Πέρσι η Ντόρτμουντ, άλλωστε, δεν πέρασε και τόσο καλά στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να ηττηθεί».

- Ο Κυριάκος ε; Ποια η γνώμη σου για τον Παπαδόπουλο;

«Πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο που θα κάνει σημαντική καριέρα. Το γεγονός ότι τον παρακολουθούν σπουδαίες ομάδες, όπως η Μίλαν, λέει πολλά. Συνιστά σημαντικό κεφάλαιο για τη Σάλκε. Πιστεύω πως η πρόταση της Ζενίτ ήταν μόνο η αρχή. Να περιμένετε πολλά περισσότερα για τον Κυριάκο στους επόμενους μήνες. Εκτιμώ πως θα δούμε προτάσεις από ακόμα μεγαλύτερες ομάδες στην Σάλκε για την απόκτηση του. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και αυτό πληρώνεται πολύ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

- Και μία ερώτηση πριν το τέλος, ίσχυε πως πριν λίγους μήνες βρέθηκε κοντά στο να παίξεις στην Ελλάδα;

«Ναι, είναι αλήθεια… Υπήρξε επαφή με ομάδα, όμως εν τέλει δεν προχώρησε το θέμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ