2012-09-05 19:11:38
Φωτογραφία για ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ : ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στη Βιγιαρεάλ εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, εκθειάζοντας τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος ακόμη δεν έχει φτάσει στην κατάσταση που επιθυμεί.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Όλοφ Μέλμπεργκ στον ισπανικό Τύπο:

Για την μέχρι τώρα πορεία του στην Βιγιαρεάλ: «Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα, όμως ακόμη δεν έχω φτάσει στην κατάσταση που θα επιθυμούσα. Νιώθω σαν να βρίσκομαι ακόμα στην προετοιμασία, αλλά βελτιώνομαι διαρκώς. Η Βιγιαρεάλ είναι ένας σοβαρός σύλλογος με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, όπου γνωρίζει πως να συμπεριφέρεται από το ξεκίνημα στους ποδοσφαιριστές της».

Για το ενδιαφέρον της Λεβάντε: «Όποιος λέει πώς ήμουν κοντά στην Λεβάντε δεν είναι αλήθεια. Υπήρχε ενδιαφέρον, όμως προτίμησα να έρθω στη Βιγιαρεάλ και είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση μου».


Για τους στόχους σε Κύπελλο και πρωτάθλημα: «Είναι ευκαιρία να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Πρόκειται για εντελώς διαφορετική διοργάνωση, όμως ιδιαίτερα συναρπαστική. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για τη νίκη επί της Γκουανταλαχάρα και τη συνέχεια: «Όταν νικάς, τα λάθη δεν φαίνονται. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Κάθε εβδομάδα εάν ανεβάζουμε σταδιακά την απόδοση μας θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Πρόκειται για μία δύσκολη κατηγορία όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο περιμένει ο κόσμος. Γνωρίζουμε πως είμαστε μία ομάδα που πρέπει να προβιβασθεί και θα πρέπει να γίνει σωστά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ