2012-03-18 21:46:04
Φωτογραφία για «Περιοδεία» Καρατζαφέρη στην Καλαμάτα…
Ωραία χώρα η Ελλάδα του Μνημονίου! Άλλοι στην Πάτρα κάνουν… ανταρσύα με την αστυνομία κι άλλοι στην Καλαμάτα κάνουν… προεκλογική περιοδεία με την αστυνομία! Την… τιμητική της φαίνεται πως έχει τελευταία η αστυνομία. Τίποτα δε γίνεται χωρίς την αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα: Το Σάββατο, 17 Μαρτίου, ο αρχηγός του… πρωτομνημονιακού κόμματος ΛάΟΣ επισκέφτηκε την Καλαμάτα. Φυσικά, δε μίλησε σε συγκέντρωση οπαδών του, σε ανοιχτό ή έστω και σε κλειστό χώρο, γιατί οι οπαδοί… μας τελείωσαν.

Ανακοίνωσε μόνο ότι θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στα γραφεία του κόμματός του. Τίποτα άλλο. Ούτε συναντήσεις του με τοπικούς φορείς, ούτε με ψηφοφόρους, τίποτα!

Ώρα 16:30: Έξω από το Δημαρχείο της Καλαμάτας υπάρχει συνωστισμός. Περίεργο. Σάββατο μεσημέρι είναι πάντα κλειστό, ενώ συναντήσεις του Δημάρχου με πολιτικούς αρχηγούς γίνονται συνήθως τις πρωινές ώρες κι όχι μεσημεριάτικα
. Αλλά, τα μεσημέρια του Σαββάτου δεν κυκλοφορεί κόσμος, εν αντιθέσει με τα πρωινά. Κι ο τυχαίος κόσμος είναι… επικίνδυνος, γιατί μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του… Μέσα, συναντιόταν ο τηλεπρόεδρος Καρατζαφέρης με τον δήμαρχο Καλαμάτας. Έξω (μετρημένοι δύο φορές): δεκαπέντε άνδρες του τοπικού τμήματος ασφαλείας, εφτά αστυνομικοί με στολή και άλλοι 8 της ομάδας ΔΙΑΣ με τις μηχανές τους, 3 περιπολικά και άγνωστος αριθμός άλλων αστυνομικών και αυτοκινήτων που πιθανώς βρίσκονταν στην περιοχή αλλά ήταν αθέατοι. Σύνολο των εμφανών: 34!!! Επιπλέον, συν 3 της δημοτικής αστυνομίας. Οπαδός, ούτε ένας!

Ώρα 17:00: Μέσα στο Επισκοπείο γίνεται συνάντηση του τοπικού Μητροπολίτη με τον τηλεπρόεδρο. Έξω, βρίσκεται ολόκληρη η αστυνομική κουστωδία. Οπαδός, ούτε ένας!

Ώρα 18:00: Στα γραφεία του ΛάΟΣ γίνεται συνέντευξη τύπου, παρουσία μιας χούφτας οπαδών. Έξω, ξεροσταλιάζουν οι 34 αστυνομικοί.

Ερώτηση: Τι τους ήθελες τους 34 αστυνομικούς… λαοφιλέστατε; Αφού εσένα σ’ αγαπάει ο λαός, γιατί τον… έσωσες. Γιατί δεν πήγαινες στα καφενεία της πλατείας που ήταν κατάμεστα; Γιατί δεν πέρασες μια βόλτα από την αγορά; Τι φοβόσουνα; Γιατί δεν άφηνες το λαό να σου εκφράσει την… αγάπη και την… ευγνωμοσύνη του;

(ΥΓ) 1: Σε όλους τους παραπάνω χώρους, η είσοδος και η έξοδος έγινε με… κινηματογραφική ταχύτητα και με την κυκλοφορία –τροχοφόρων αλλά και πεζών!- να έχει διακοπεί. Παρόλα τα… κιλά του, δε μπορούμε να πούμε, φάνηκε πως ήταν πολύ γρήγορος, ίσως πολύ… εκπαιδευμένος. Όμως, γιατί κρύβεσαι τηλεπρόεδρε; Έλα στο λαό σου! Έλα στο… θείο!

(ΥΓ) 2: Δύο «περίεργες» φάτσες περνάνε απ’ έξω από το Δημαρχείο. Λέει ο ένας: «Που να το ξέραμε ότι θα ήταν όλοι εδώ, να κάναμε καμιά μπούκα» κι ο άλλος κούνησε το κεφάλι του με νόημα xagr.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ