2012-03-18 22:02:05
Φωτογραφία για «Δένουν» τα πλοία στα λιμάνια
Από τις 6 το πρωί της Δευτέρας, λόγω των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών, που έχουν εξαγγείλει 48ωρες κυλιόμενες απεργίες, τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια.

Οι συνομιλίες που είχε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα το Σάββατο, η ΠΝΟ με την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας, δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Η συνάντηση έγινε σε τεταμένο κλίμα και από το διάλογο αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού αλλά και ο εκπρόσωπος των συνταξιούχων ναυτικών.

Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ Γιάννης Χαλάς, υποστήριξε πως δεν προέκυψε τίποτα διαφορετικό και ότι το συμπέρασμα ήταν ότι δεν υπάρχουν λύσεις σε αυτή τη φάση.

«Οι ναυτικοί δεν απεργούν αλλά συνήθως γίνεται κατάληψη πλοίων», υποστήριξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Απόστολος Βεντούρης, όπως αναφέραμε σε χτεσινό μας άρθρο.

Από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ναυτεργατών αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στις τροφοδοσίες των νησιών, ενώ ήδη ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ζήτησε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τα ευπαθή προϊόντα.
aegeantimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ