2012-09-07 09:30:03
Φωτογραφία για Καλή αρχή για Εθνική
Την προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 ξεκινάει η Ελλάδα όπου δίνει τον πρώτο της αγώνα με τη Λετονία (21:30, Mega) στη Ρίγα.

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα που σημαίνει νίκη, ψάχνει η Εθνική Ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο τον γνωρίζει καλά καθώς τον αντιμετωπίζει για τρίτη σερί προκριματική φάση.

Ο Φερνάντο Σάντος καταστρώνει τα πλάνα του γύρω από το 4-4-2, με το οποίο θα παρατάξει την Ελλάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης με την τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Κ. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο, τον Τοροσίδη (δεξιά) και τον Σπυρόπουλο (αριστερά). Αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης και Τζιόλης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φορτούνης και ο Μανιάτης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Γκέκας και ένας εκ των Μήτρογλου ή Σαμαρά.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Γλύκος, Βύντρα, Χολέμπας, Σιόβας, Μαλεζάς, Νίνης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Αθανασιάδης.


Ο Αλεχάντρς Στάρκοβιτς θα παρατάξει τη Λετονία με 4-2-3-1. Στον άσο θα ξεκινήσει ο Βάνις και στην άμυνα θα παίξουν οι Κλάβα, Γκορκς, Ιβάνοβς και Κριάουκλις. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι  οι Λάιζανς, Φερτόβς και την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Λουκιάνοβς, Τσάουνα και Βερπακόβσκις. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ρούντνεβς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντόροσεβς, Μαλίνς, Σαβτσέκοβς, Ρούγκινς, Μπούλιβιτις, Τσάουνα, Βισνάκοβς, Λουκιάνοβς, Ζούζινς, Κοβάλοβς, Κάμες και Γκάουρακς.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ