2012-03-18 23:04:20
Φωτογραφία για Εικόνες ντροπής... μέρα και νύχτα! (vids) ...Σοβαρά τραυματίες αστυνομικοί!...«Καρμανιόλα» ο ΚΑΠ για Παναθηναϊκό!
- 57 προσαγωγές, 6 συλλήψεις και 4 τραυματίες αστυνομικοί ως τώρα Σε τρεις... δόσεις έγιναν τα επεισόδια στο Ολυμπιακό στάδιο! Πριν την σέντρα, στο ημίχρονο και στο 83' όπου διακόπηκε και οριστικά το «ντέρμπι» της ντροπής!

Οι φόβοι που υπήρχαν όλη την διάρκεια της εβδομάδας επιβεβαιώθηκαν! Το ελληνικό ποδόσφαιρο...

μαχαιρώθηκε ακόμη μια φορά και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία μαμούθ!

Το ντέρμπι, της ντροπής όπως αποδείχθηκε διακόπηκε στο 83΄με τον Κάκο να στέλνει τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια για να μην κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα! Άλλωστε εντός γηπέδου, αλλά και στις εξέδρες οι μάχες των οπαδών του «τριφυλλιού» με την αστυνομία ήταν σκληρές ενώ ακολούθησαν ακόμη και σκηνές λεηλασίας εντός αγωνιστικού χώρου!

Φυσικά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναρχίσει το παιχνίδι και ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έτσι κι αλλιώς παίρνει τους βαθμούς της νίκης και το πρωτάθλημα αφού με την διαφορά στο +7 δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στις αγωνιστικές που απομένουν!


Το... κακό φάνηκε από νωρίς καθώς περίπου δύο ώρες πριν από την σέντρα άρχισαν τα πρώτα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ! Οι πιο... σφοδρές μάχες όμως έγιναν στο ημίχρονο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει να αρχίσει η επανάληψη για περίπου 50 λεπτά!

Οι μάχες που έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είχαν ως αποτέλεσμα τρεις αστυνομικοί να είναι σοβαρά τραυματισμένοι!

Οι εν λόγω αστυνομικοί που ανήκουν στις δυνάμεις των ΜΑΤ την ώρα των επεισοδίων απομονώθηκαν από την διμοιρία τους και έγιναν... βορά στις διαθέσεις των οπαδών. Οι μάχες ήταν απίστευτης βιαιότητας και ήταν δυστυχώς λογική μια τέτοια εξέλιξη!

«Καρμανιόλα» ο ΚΑΠ για Παναθηναϊκό!

 Βαρύς αναμένεται να πέσει ο πέλεκυς στον Παναθηναϊκό μετά την διακοπή του αγώνα. Ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών φέτος, 2 τη νέα χρονιά και το ματς στους «ερυθρόλευκους» με 3-0. Kινδυνεύει και η έδρα!

Τα σοβαρά επεισόδια και η διακοπή του ντέρμπι μπορούν να στοιχίσουν πολύ στον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει σοβαρά όχι απλά με τιμωρία έδρας, αλλά και αφαίρεσης βαθμών. Συγκεκριμένα ο Πειθαρχικός Κώδικας προβλέπει πως σε περίπτωση διακοπής του αγώνα η ομάδα που ευθύνεται τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών για φέτος, 2 τη νέα χρονιά, ενώ το ματς κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου με 3-0.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές και την τιμωρία έδρας, αυτό έχει να κάνει με το τι θα γράψει ο Κάκος στο φύλλο αγώνα. Αν αναφερθεί σε εκτεταμένα επεισόδια η τιμωρία θα είναι μία με δύο αγωνιστικές, ενώ αν γράψει πως η διακοπή υπήρξε λόγω εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, τότε η ποινή θα είναι 2 με 3 αγωνιστικές.

Όπως όλα δείχνουν πάντως ο πέλεκυς αναμένεται να πέσει βαρύς στον Παναθηναϊκό που κινδυνεύει πολύ σοβαρά με εξοντωτική ποινή.

Ανδρέας Βγενόπουλος...«Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί»!

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Βγενόπουλος φτάνοντας στο ΟΑΚΑ αφού ζήτησε να τιμωρηθούν αυτοί που είναι ηθικοί αυτουργοί για τα επεισόδια που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο ΚΟΡΙΟΣ Πονεμένη πληγή άγγιξε και όχι τυχαία ο Βγενό!

Ο μέτοχος του «τριφυλλιού» αποθεώθηκε από τον κόσμο που ήταν παρών στο στάδιο κατά την άφιξη του. Σε ερώτηση για τους φόβους που υπάρχουν για τα επεισόδια ο κ. Βγενόπουλος τόνισε:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα χόμπι. Και μόνο που μπήκαμε στην διαδικασία να μιλάμε για επεισόδια από χόμπι γίνεται εφιάλτης.

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για αυτά. Όσοι φταίνε να τιμωρηθούν. Φοβάμαι όμως ότι δεν θα γίνει γιατί είναι αυτοί που ζουν από το αυτοδιοίκητο και δεν τιμωρούνται ποτέ για τα σκάνδαλα».
gazzetta
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ