2012-09-08 09:54:39
Φωτογραφία για ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ... ΚΟΦΤΗΣ Ο ΓΚΡΕΚΟ
Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να έχει και δεύτερο αμυντικό χαφ, εκτός του Ντιακιτέ, μετά ν εμφάνιση του Λεάντρο Γκρέκο στη θέση αυτή στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα νέων στο Ρέντη.

Ο Ιταλός αγωνίσθηκε ως καθαρόαιμος αμυντικός μέσος αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στον προπονητή του, Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά και τους συνεργάτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τον Γκρέκο μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς με τον Ντιακιτέ σε ρόλο μέσα δεξιά και η δοκιμή πέτυχε… Ο Γκρέκο έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στον ανασταλτικό όσο και στον οργανωτικό τομέα, δείχνοντας ότι έχει τρεξίματα αλλά και καλές τοποθετήσεις όταν χρειάστηκε.

Πρόκειται για μια επιλογή που μπορεί να κάνει την εμφανισή της και σε επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, με τον Γκρέκο να αγωνίζεται ως ο μόνος αμυντικός χαφ σε παιχνίδια με ομάδες που δεν προβλέπεται να ταλαιπωρήσουν αρκετά την ερυθρόλευκη άμυνα αλλά και ως παρτενέρ του Ντιακιτέ με περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες.


Με τον Γκρέκο σε αυτή τη θέση ο Ζαρντίμ μπορεί να επιλέξει τόσο το 4-3-3 όσο και το 4-2-3-1, στοιχείο αρκετά σημαντικό την στιγμή που αρχίσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας με παιχνίδια για το πρωτάθλημα για το Κύπελλο και φυσικά για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο –τέτοιο- δύσκολο πρόγραμμα το έχουν μπροστά τους οι ερυθρόλευκοι καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, Σάλκε και Πανθρακικό μέσα σε εννιά ημέρες.

Για αυτό τον λόγο ο Ζαρντίμ έδωσε ρεπό για το Σαββατοκύριακο στους παίκτες του με το νέο ραντεβού για προπόνηση να είναι την Δευτέρα το πρωί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ