2012-09-08 11:30:13
Φωτογραφία για ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ... ΤΡΙΠΟΛΗ;
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει... έδρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (24/9) με το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης να είναι μέχρι στιγμής το φαβορί.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να ψάξει για νέα έδρα, καθώς το ΟΑΚΑ δεν είναι διαθέσιμο εξαιτίας της συναυλίας που θα δώσει ο Φοίβος.

Το θέμα έχει απασχολήσει έντονα τους "πράσινους" που εξάντλησαν όλα τα περιθώρια, προσωρινής, επιστροφής στην Λεωφόρο, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες λόγω ανικανότητας του γηπέδου να φιλοξενήσει αγώνα.

Για να γίνει πράξη η επιστροφή στην Λεωφόρο, θα πρέπει να γίνουν πολλά βελτιωτικά έργα στον χλοοτάπητα, τις κερκίδες και τους εσωτερικούς χώρους, ενώ δεν είναι βέβαιο πως θα εκλάβουν την απόφαση οι οπαδοί των πράσινων που προμηθεύτηκαν ακριβά εισιτήρια διαρκείας Έτσι λοιπόν συζητιούνται διάφορες έδρες, με αυτή της Τρίπολης να είναι το φαβορί, αφού το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης είναι σχετικά κοντά (μία ώρα και κάτι) στην Αθήνα, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8.000 θεατές, ενώ οι Αρκάδες την 4η αγωνιστική παίζουν Σάββατο και ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα.

Όλα όμως, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν το με ξεκίνημα της νέας εβδομάδας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάει για... 100άρι ο «Κατσούρ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάει για... 100άρι ο «Κατσούρ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ