2012-09-08 14:14:05
Φωτογραφία για ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
Εκτός από τη θέση του σέντερ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, εξετάζει περιπτώσεις για να καλυφθεί και το δεύτερο κενό που υπάρχει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και αυτό είναι του σούτινγκ γκαρντ.

Στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης υπάρχει ουσιαστικά μόνο ένα καθαρόαιμο «δυάρι», ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Οι ερυθρόλευκοι, βέβαια, έχουν το πλεονέκτημα να μπορούν να καλύψουν -και μάλιστα με ποιοτικές λύσεις- τη θέση, μετατοπίζοντας τους «άσους» τους.

Τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Έισι Λο μπορούν να αγωνιστούν με άνεση στη συγκεκριμένη θέση, συνυπάρχοντας αρμονικά στο ίδιο σχήμα, κάτι που αποδείχθηκε και κατά τη διάρκεια της ονειρικής περσινής χρονιάς.

Επίσης, η παρουσία των Κώστα Σλούκα, Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Κατσίβελη προσδίδει ποιότητα και βάθος στη θέση του πλέι μέικερ και, ταυτόχρονα, δίνει την πολυτέλεια στο προπονητή του Θρύλου να μη βιάζεται να καταλήξει στον... "εκλεκτό" του, περιμένοντας την καλύτερη δυνατή περίπτωση.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει αφήσει ανοιχτή τη θέση του έκτου ξένου, οπότε μπορεί να προχωρήσει την κίνησή του για την ενίσχυση του ρόστερ του όποτε κρίνει σκόπιμο και, κυρίως, χωρίς ίχνος βιασύνης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ